bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.049 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 1 Temmuz 2020 #1 Trendyol'da cüzdanımda 20₺ var, fakat onu kullanamıyorum. Aşağıdaki gibi "Sepete Ekle" butonuna bastığımda direkt kart bilgilerini girme ekranı geliyor.
Trendyol'da cüzdanımda 20₺ var, fakat onu kullanamıyorum. Aşağıdaki gibi "Sepete Ekle" butonuna bastığımda direkt kart bilgilerini girme ekranı geliyor.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.067 Çözümler 11 Yer Türkiye 1 Temmuz 2020 #2 E-pin kodlarında geçerli değil.
martinS Megapat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 358 Çözümler 1 Yer Çekmeköy, İstanbul 1 Temmuz 2020 #3 Sanal kodlara çok fazla yüklenme olduğu için engelleme koydu Trendyol. 20 TL kodu ile Steam kodu alamıyorsun artık
Sanal kodlara çok fazla yüklenme olduğu için engelleme koydu Trendyol. 20 TL kodu ile Steam kodu alamıyorsun artık
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.049 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 1 Temmuz 2020 #4 Biraz önce bir üye kullanabildiğini söyledi. Aynı zamanda Kitap kategorisinde de kullanamıyorum. Cüzdanı Kullan seçeneği gelmiyor.
Biraz önce bir üye kullanabildiğini söyledi. Aynı zamanda Kitap kategorisinde de kullanamıyorum. Cüzdanı Kullan seçeneği gelmiyor.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #5 bados123 dedi: Biraz önce bir üye kullanabildiğini söyledi. Aynı zamanda Kitap kategorisinde de kullanamıyorum. Cüzdanı Kullan seçeneği gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Direkt oyun alımında kullanabiliyorsun az önceki arkadaş onu dedi. Bu kodun bir işlevi kalmadı artık kategorilerin yarısında işe yaramıyor.
bados123 dedi: Biraz önce bir üye kullanabildiğini söyledi. Aynı zamanda Kitap kategorisinde de kullanamıyorum. Cüzdanı Kullan seçeneği gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Direkt oyun alımında kullanabiliyorsun az önceki arkadaş onu dedi. Bu kodun bir işlevi kalmadı artık kategorilerin yarısında işe yaramıyor.
Z zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 17 1 Temmuz 2020 #6 bados123 dedi: Biraz önce bir üye kullanabildiğini söyledi. Aynı zamanda Kitap kategorisinde de kullanamıyorum. Cüzdanı Kullan seçeneği gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kitapta kullanılabiliyor ben şahsen 2 gün önce kullandım.
bados123 dedi: Biraz önce bir üye kullanabildiğini söyledi. Aynı zamanda Kitap kategorisinde de kullanamıyorum. Cüzdanı Kullan seçeneği gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kitapta kullanılabiliyor ben şahsen 2 gün önce kullandım.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.049 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 1 Temmuz 2020 #7 Kitap eklediğim zaman da aynısı oluyor. Olmazsa pek sorun değil de, bedava olan her şey tatlıdır.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 1 Temmuz 2020 #8 Alacağın üründen en az 1 TL fazla olması lazım cüzdan bakiyenin. Steam Cüzdan Kodu alamazsınız diye biliyorum yanlışım yoksa. İki gün önce ben de kitap sipariş ettim.
Alacağın üründen en az 1 TL fazla olması lazım cüzdan bakiyenin. Steam Cüzdan Kodu alamazsınız diye biliyorum yanlışım yoksa. İki gün önce ben de kitap sipariş ettim.