Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 8 Eylül 2023 #11 Florxsy BAN dedi: Samsung S20 FE alınmaz mı? Ben bununla ilgili 2'e konu açtım hepsi S20 FE önerdi. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam da oneplus 9 zaten S20 FE'den üstün sayılır ben kullanıyorum memnunum. Güncelleme kısmında S20 FE geride kalıyor.
Florxsy BAN dedi: Samsung S20 FE alınmaz mı? Ben bununla ilgili 2'e konu açtım hepsi S20 FE önerdi. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam da oneplus 9 zaten S20 FE'den üstün sayılır ben kullanıyorum memnunum. Güncelleme kısmında S20 FE geride kalıyor.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #12 Hermitus dedi: Alınır hocam da OnePlus 9 zaten S20 FE'den üstün sayılır ben kullanıyorum memnunum. Güncelleme kısmında S20 FE geride kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir bilginiz var mı S20 FE daha ne kadar güncelleme alacak? Yurt dışı cihaz alıcağıma S20 FE almak istiyorum.
Hermitus dedi: Alınır hocam da OnePlus 9 zaten S20 FE'den üstün sayılır ben kullanıyorum memnunum. Güncelleme kısmında S20 FE geride kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir bilginiz var mı S20 FE daha ne kadar güncelleme alacak? Yurt dışı cihaz alıcağıma S20 FE almak istiyorum.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 8 Eylül 2023 #13 Florxsy BAN dedi: Hocam bir bilginiz var mı S20 FE daha ne kadar güncelleme alacak? Yurt dışı cihaz alıcağıma S20 FE almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... S20 FE Android 14 almayacak yazıyor nette. Eğer uğraşamam diyorsanız S20 FE alın geçin ben hala Android 11 kullanıyorum mesela. Yani size bağı bana sorsan nothing Phone 1 de alabilirdim bu fiyat bandında.
Florxsy BAN dedi: Hocam bir bilginiz var mı S20 FE daha ne kadar güncelleme alacak? Yurt dışı cihaz alıcağıma S20 FE almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... S20 FE Android 14 almayacak yazıyor nette. Eğer uğraşamam diyorsanız S20 FE alın geçin ben hala Android 11 kullanıyorum mesela. Yani size bağı bana sorsan nothing Phone 1 de alabilirdim bu fiyat bandında.