Trendyol'da çakma ayakkabı var mı?

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
170 TL'ye bile bulunabiliyor ya da 400-500 TL'ye Air Force'lar vesaire bunlar zaten direkt orijinal değil fakat 1 ve 1K üstüne çıktığımızdaki us polo, Nike, Adidas, Puma gibi gibi ayakkabılar var. Arkadaşım 1 yıl önce 300'e mi ne hummel aldı. Satıcı Trendyol'du diyor. Yine buldum o ayakkabıyı fakat Trendyol, ya da başka bir satıcı çakma ürün satar mı? Yorumlarında 1000 tane yorum var hepsi de iyi. 1 tanesi de çıkıp çakma vesaire yazmamış. Orijinalliğinden de kimse bahsetmemiş. Sadece oğluma aldık çok beğendi, çok rahat gibi gibi yorumlar var. Tecrübeli arkadaşlarım beni aydınlandırırsa sevinirim.

170 TL'ye bile bulunabiliyor ya da 400-500 TL'ye Air Force'lar vesaire bunlar zaten direkt orijinal değil fakat 1 ve 1K üstüne çıktığımızdaki us polo, Nike, Adidas, puma gibi gibi ayakkabılar var. Arkadaşım 1 yıl önce 300'e mi ne hummel aldı. Satıcı Trendyol'du diyor. Yine buldum o ayakkabıyı fakat Trendyol, ya da başka bir satıcı çakma ürün satar mı? Yorumlarında 1000 tane yorum var hepsi de iyi. 1 tanesi de çıkıp çakma vesaire yazmamış. Orijinalliğinden de kimse bahsetmemiş. Sadece oğluma aldık çok beğendi, çok rahat gibi gibi yorumlar var. Tecrübeli arkadaşlarım beni aydınlandırırsa sevinirim.

Geneli çakma sadece ayakkabı olarak değil çok fazla çakma ve yan sanayi ürün var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı