NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.744 8 Kasım 2023 #21 Benim diğer siparişim neden iptal edilmedi.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.554 Makaleler 3 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #22 NeverGive Up dedi: Bana linki göndersene. Beceremiyorsunuz herkes akşam saatinde saldırırsanız olacağı budur. Genişletmek için tıkla... Üstte net bir cevap yazdım, neye inanmak istiyorsanız ona inanabilirsiniz.
NeverGive Up dedi: Bana linki göndersene. Beceremiyorsunuz herkes akşam saatinde saldırırsanız olacağı budur. Genişletmek için tıkla... Üstte net bir cevap yazdım, neye inanmak istiyorsanız ona inanabilirsiniz.
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.108 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #23 NeverGive Up dedi: Benim diğer siparişim neden iptal edilmedi. Eki Görüntüle 2007898 Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bir ürünü sepete ekleyin ödeme aşamasında sorun çıkacak.
NeverGive Up dedi: Benim diğer siparişim neden iptal edilmedi. Eki Görüntüle 2007898 Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bir ürünü sepete ekleyin ödeme aşamasında sorun çıkacak.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.070 Çözümler 52 8 Kasım 2023 #24 NeverGive Up dedi: Benim diğer siparişim neden iptal edilmedi. Eki Görüntüle 2007898 Genişletmek için tıkla... Önceden verenlerden iptal edilmeyenler alabildi. İnşallah benim kargom da yarın gelecek şubeye ulaşmış bugün. Ama artık alamıyorsunuz fixlendiği için.
NeverGive Up dedi: Benim diğer siparişim neden iptal edilmedi. Eki Görüntüle 2007898 Genişletmek için tıkla... Önceden verenlerden iptal edilmeyenler alabildi. İnşallah benim kargom da yarın gelecek şubeye ulaşmış bugün. Ama artık alamıyorsunuz fixlendiği için.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.744 8 Kasım 2023 #25 SiyahPassat dedi: Üstte net bir cevap yazdım, neye inanmak istiyorsanız ona inanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamda akşam saatinde neden aldınız gündüz almadınız bende neden iptal edilmedi bari buna cevap verin.
SiyahPassat dedi: Üstte net bir cevap yazdım, neye inanmak istiyorsanız ona inanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamda akşam saatinde neden aldınız gündüz almadınız bende neden iptal edilmedi bari buna cevap verin.
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.108 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #26 NeverGive Up dedi: Benim diğer siparişim neden iptal edilmedi. Eki Görüntüle 2007898 Genişletmek için tıkla... Bende de şuan böyle gözüküyor fakat kargo geri iade yapacakmış.
NeverGive Up dedi: Benim diğer siparişim neden iptal edilmedi. Eki Görüntüle 2007898 Genişletmek için tıkla... Bende de şuan böyle gözüküyor fakat kargo geri iade yapacakmış.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.554 Makaleler 3 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #27 NeverGive Up dedi: Tamamda akşam saatinde neden aldınız gündüz almadınız bende neden iptal edilmedi bari buna cevap verin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, gelince şubeden dağıtıma çıkmaz muhtemelen. Çıkarsa hayırlı olsun diyelim şans işi mi acaba? Kargo esnasında iptal oldu benim siparişim. Satıcı ile anlaşıp tam saatinde sipariş vermiştim halbuki.
NeverGive Up dedi: Tamamda akşam saatinde neden aldınız gündüz almadınız bende neden iptal edilmedi bari buna cevap verin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, gelince şubeden dağıtıma çıkmaz muhtemelen. Çıkarsa hayırlı olsun diyelim şans işi mi acaba? Kargo esnasında iptal oldu benim siparişim. Satıcı ile anlaşıp tam saatinde sipariş vermiştim halbuki.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.744 8 Kasım 2023 #28 st_140523 dedi: Önceden verenlerden iptal edilmeyenler alabildi. İnşallah benim kargom da yarın gelecek şubeye ulaşmış bugün. Ama artık alamıyorsunuz fixlendiği için. Genişletmek için tıkla... Peki ben yarın alacağım tekrar mouse fixlenirse doğrudur olmaz ise ne olacak.
st_140523 dedi: Önceden verenlerden iptal edilmeyenler alabildi. İnşallah benim kargom da yarın gelecek şubeye ulaşmış bugün. Ama artık alamıyorsunuz fixlendiği için. Genişletmek için tıkla... Peki ben yarın alacağım tekrar mouse fixlenirse doğrudur olmaz ise ne olacak.
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.108 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #29 st_140523 dedi: Önceden verenlerden iptal edilmeyenler alabildi. İnşallah benim kargom da yarın gelecek şubeye ulaşmış bugün. Ama artık alamıyorsunuz fixlendiği için. Genişletmek için tıkla... Bazıların ki kargoya verildiği halde ipral edilmiş bilemiyorum. NeverGive Up dedi: Peki ben yarın alacağım tekrar mouse fixlenirse doğrudur olmaz ise ne olacak. Genişletmek için tıkla... İnşallah fixlenmez napalım bir umut bekliyoruz yarını.
st_140523 dedi: Önceden verenlerden iptal edilmeyenler alabildi. İnşallah benim kargom da yarın gelecek şubeye ulaşmış bugün. Ama artık alamıyorsunuz fixlendiği için. Genişletmek için tıkla... Bazıların ki kargoya verildiği halde ipral edilmiş bilemiyorum. NeverGive Up dedi: Peki ben yarın alacağım tekrar mouse fixlenirse doğrudur olmaz ise ne olacak. Genişletmek için tıkla... İnşallah fixlenmez napalım bir umut bekliyoruz yarını.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.744 8 Kasım 2023 #30 Salih7158 dedi: Dediğim gibi bir ürünü sepete ekleyin ödeme aşamasında sorun çıkacak. Genişletmek için tıkla... Peki siz diyorsunuz sorun çıkaracak deneyeceğim.
Salih7158 dedi: Dediğim gibi bir ürünü sepete ekleyin ödeme aşamasında sorun çıkacak. Genişletmek için tıkla... Peki siz diyorsunuz sorun çıkaracak deneyeceğim.