Trendyol'da hile yapmak

Makaleler
1
Trenyol'un 10 kaydetmeye 5 TL kapmanyasını kullanıp şöyle bir şey yaptım sürekli fake hesap açıp kaydettim benim koleksiyonları çıktım. Ve sitede aşağıdaki yazıyı gördüm bir sorun yaşanır mı sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200819-225009.png
    Screenshot_20200819-225009.png
    102,4 KB · Görüntüleme: 1.709
5 TL için değer mi cidden? Adamlar saf değildir sanırım. İndirimleri suistimal etmek hoş bir şey değil. Bu korsana girmiyor mu şimdi?
5 TL değil sadece. Bir hesapta 150 TL'ye kadar kazanabiliyorsunuz. Trendyol size bu hakkı sunuyor. 5 tane hesap açtınız diyelim, hepsini de 150 TL'ye kastınız. Toplam geliriniz 750 TL oluyor. Bence az bir para değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 TL değil sadece. Bir hesapta 150 TL'ye kadar kazanabiliyorsunuz. Trendyol size bu hakkı sunuyor. 5 tane hesap açtınız diyelim, hepsini de 150 TL'ye kastınız. Toplam geliriniz 750 TL oluyor. Bence az bir para değil.
Gereksiz bence. İşsizlik. İhtiyacı olan riske girip yapabilir sıkıntı yok. Bir şey almak isteyen yapsın denesin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı