Çözüldü Trendyol'da ininal ile ödeme yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rabia.12

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim ininal Kart'ım var ve hesap doğrulama işlemi yapamadım. İninal'i aradığımda hesap onaylama yapmazsam sadece güven damgalı sitelerden alışveriş yapabileceğimi ve para çekemeyeceğimi söyledi. Bu şekilde devam edebiliyormuşum. Trendyol'dan alışveriş yapmak istiyorum fakat ürünü iade etmem gerekirse eğer kartıma para geri gelir mi?

Arkadaşlar, ininal'in resmî açıklaması aşağıda.
"Değerli Kullanıcılarımız, ininal kart ile diğer banka poslarından yapılan alışverişler ve ATM'lerde yapılan işlemlerde; ininal uygulaması üzerinden FAST, KOLAS ve Ödeme İste işlemlerinde geçici bir süreliğine hizmet veremiyoruz. Kullanıcı deneyiminizi daha güvenli ve verimli hale getirmek adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.​
İşlemlerin yeniden aktif hale gelmesiyle ilgili sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz. Güncellemeler için resmi kanallarımızı takip etmeye devam edebilirsiniz.​
Anlayışınız için teşekkür ederiz."​

Alışveriş yapabileceğinizi sanmıyorum dün akşam saatleri itibarıyla ininal hesaplarına bloke getirilmiş durumda. Bloke kalktıktan sonra alışveriş yapıp iade etmeniz gerekirse iade geri gelir.

Peki uygulamaya girdiğimde genel duyuru çıktı önüme bir süre ödeme işlemi yapılmayacakmış hizmet vermeyecekmiş

Bu açılmayacak demek mi evet uygulamaya girince bu yazı çıkıyor

En kısa sürede cozuceklerdir bugün akşam sattlerinde çözülür diye dusunuyorum.

Açıklamalarında geçici bir süre hizmet veremeyecekleri yazıyor, yeniden hizmete açıldıkları zaman resmî kaynaklarda duyuru yaparlar. Sonrasında satın alım gerçekleştirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…