Trendyol'da iPhone 13 alınır mı?

TarikÇ4530

Centipat
iPhone 13 için sitelere bakıyordum Trendyol'da 36700 iken diğer sitelerde 40bin ya da 41 bin arası.
Trendyol'dan alınır mı? Satıcısı Apple yazıyor ve bir de buradaki fiyat artar mı 1,2 ay içinde.

Müşteri hizmetlerinin bilgisizliği, baştan savma tutumu, kargo süreci çok kötü hiçbir şey almanı önermiyorum.

Biz bir ürün aldık akıllı saat kutudan bozuk çıktı iade etmek istedik gönderdik iadeyi reddedip oyaladılar kaç ay. THH'ye başvurduk öyle parasını geri aldık yoksa para iadesi falan yapmadılar. En sonunda Tüketici hakem heyeti sayesinde parayı geri aldık. Asla ama asla almanızı bir şey almanızı önermiyorum Trendyol'dan.

Son düzenleme:
Müşteri hizmetlerinin bilgisizliği, baştan savma tutumu, kargo süreci çok kötü hiçbir şey almanı önermiyorum.

Biz bir ürün aldık akıllı saat kutudan bozuk çıktı iade etmek istedik gönderdik iadeyi reddedip oyaladılar kaç ay. THH'ye başvurduk öyle parasını geri aldık yoksa para iadesi falan yapmadılar. En sonunda tüketici hakem heyeti sayesinde parayı geri aldık. Asla ama asla almanızı bir şey almanızı önermiyorum Trendyol'dan.

Sağ olun hocam.

Trendyol'dan pek zorunda olmadıkça bir şey satın almamanızı tavsiye ederim çünkü iade süreçleri, müşteri hizmetleri vs. derken sıkıntılı olabiliyor. Aynı telefon sanırım Amazon'da var, oradan tercih edebilirsiniz.

Trendyol'dan şu ana kadar sorun yaşamadım aslında switch OLED Zelda Edition aldım temiz geldi satici flytechnology belki de ondandır bilemem ama kotu deniyorsa baska yere bakın.

Trendyoldan ben hiç sıkıntı yaşamadım satıcı Trendyoldu. Nitro 5 almıştım 11-12 gün kullandım ips glow vardı iade ettim hemen iadem onaylandı mesela ama herkesin yaşadığı tecrübe farklı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı