Trendyol'da marka ismini satıcı ismi yaparak satış yapıyorlar

NicksizDEDE

Centipat
Daha fazla  
Trendyol'dan yaklaşık 6 ay önce almıştım bende fark edememişim adam dükkan/satıcı ismini marka ismi yapmış oda ürünün başına denk geliyor bir marka izlenimi veriyor gelen ürün aynı marka olmuyor tabii. Şikayet edecektim Trendyol'a lâkin direk erişim bulamadım ayrıca iade hakkınız var deyip sıyrılacaklar muhtemelen.

1731428089472.png

Ürün yüksek bir ihtimal yerli üretim değil, çinden ithal jenerik bir ürün. Böyle bir ürünün ithalatını kendileri yapıyor ise istedikleri ismi verebilirler. Sonuçta böyle bir üründe garanti veya iade işlemleri için, çindeki firma ile değil, bu ürünün satışını yapan firma ile iletişime geçeceksiniz.
Aynı durum bilgisayar parçalarında da geçerli, AMD stok soğutucularını kendi üretmiyor, Coolermaster ve diğer OEM markalar üretiyor. Ama ambalajında veya üstünde hiçbir şekilde Coolermaster yazmıyor. Soğutucunuz bozulunca ise AMD ile iletişime geçiyorsunuz, Coolermaster ile değil.

Bunu geçtim, moonshop isminden ne tür bir marka kalitesi bekliyorsunuz? Bilinen bir marka veya şirket ismi değil. Şikayet edilmesi gereken bir durum yok burada.

Not düşeyim aynı başlığı aldatıcı şekilde Koçtaş'tada gördüğüm için marka sanıyordum sanırım değilmiş.

1731431914814.png

Adam her yerde MoonShop diye açmış kendi markasını oluşturmuş :D sadsdsad :D . @MR-2

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı