Trendyol'da nasıl satis yapılır?

eclxpse

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
FX8300-8GB RAM-GTX650TI
Bir arkadasim ve ben sifir ürün getirtip dolaptan satiyoruz. Fakat isleri biraz buyutmek adina Trendyol'da satici hesabi olusturup Trendyol'a gecmek istiyoruz. İsler nasıl ilerliyor bir fikrimiz yok ikimiz adina anonim bir sirket kurup Trendyol'da satisa baslamak icin en dusuk maliyetli yol nedir?

Bir arkadasim ve ben sifir ürün getirtip dolaptan satiyoruz. Fakat isleri biraz buyutmek adina Trendyol'da satici hesabi olusturup Trendyol'a gecmek istiyoruz. İsler nasıl ilerliyor bir fikrimiz yok ikimiz adina anonim bir sirket kurup Trendyol'da satisa baslamak icin en dusuk maliyetli yol nedir?

Nasıl bir ürün? Atabilir misin dolap linkini.

Hocam daha bilgili arkadaşlar yanlışım varsa düzeltecektir ama Trendyol çok kar marjı bırakmıyor diye biliyorum. Kesintileri ve siteye kalan para yüzünden kar edemeyen arkadaşlarım var. Çoğu Instagram vb. platformlardan reklam verme yoluyla işlerini büyüttü. Küçük satıcı bu tarz sitelerde erir gider diyorlar hep.

Arkadaşın da belirttiği gibi üründen ürüne değişse bile Trendyol komisyonları çok fazla. Yine de denemek isterseniz Trendyol Satıcı bu linkten detayları öğrenebilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı