Trendyol'da satıcı indirimde alınan ürünü iptal edebilir mi ?

Daha fazla  
Evet sorum tam olarak başlıktaki gibi.

Bundan 1 ay önce istek listeme trendyol üzerinden bir ceket ekledim ve fiyatı 800 1000 tl gibiydi. İndirime girdiği anda almayı düşünüyordum.
Bugün o alacağım ceket indirime girdi hatta trendyol kullanan bilir o ürün fırsat ürünü oldu ve fiyatı 150 tlye kadar düştü. Bende direkt ürünü aldım ve sipariş ettim.

Satıcıya ürünün kargosu ile mesaj attım ancak satıcı bana ürünü iptal edileceğini ve gönderilmeyeceğini söyledi. Sebep olarak yanlış fiyat hatası varmış şaka gibi..
Dediğim gibi trendyol kullanan bilir, bir ürün fırsat ürünü olduğunda bazen gerçekten çok iyi indirime giriyor.

Uzun lafın kısası satıcı bu aldığım ürünü iptal edebilir mi ya da göndermemezlik yapabilir mi ?
Hayır üründe fiyat hatası olsa anlayacağım da ürün sadece fırsat ürünü oldu ve indirime girdi ama satıcı inatla göndermeyeceğim diyor.

Hocam 800-1000 TL arasında fiyatı var diyorsunuz bir anda 150 TL'ye inmiş bence de bir hata olabilir bu konuda. Fazla üstüne düşmemek lazım.

Hocam 800-1000 TL arasında fiyatı var diyorsunuz bir anda 150 TL'ye inmiş bence de bir hata olabilir bu konuda. Fazla üstüne düşmemek lazım.
Hocam ürün indirime girdi ama. Mesela indirime girmeden 1000 tlden 150 tlye düşse bende zaten hata var derim ama şuan efsane cuma kasım fırsatı filan var trendyolda da ve ürünler sık sık fırsat ürünü olup indirime giriyor. Ben de bu şekilde indirime girerek aldım hata nerede burada Allah aşkına..
O zaman bunlar her indirime göre alınan ürünü iade etsinler böylece biz satın alanlar hep magdur olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…