Trendyol'da satıcıya sorduğum soru reddediliyor

AkaEyyup

Centipat
Daha fazla  
Laptopun ekran kartının watt değerini sordum. "Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı ASUS Türkiye'den destek almanız daha sağlıklı olacaktır." diyor. Mağazanın kendi internet sitelerinde 140 watt diyor. Belki Trendyol'daki farklıdır bilmiyorum emin değilim. Bir soru daha sordum "Sorunuzsatıcıya iletimedi." diyor. Nasıl öğreneceğim ben bunu?

Screenshot_2025-01-28-14-06-26-867_trendyol.com.jpg

Bu arada söylemeyi unuttum. Almayı düşündüğüm laptop bu;

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun ekran kartının watt değerini sordum. "teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı ASUS Türkiye'den destek almanız daha sağlıklı olacaktır." diyor. Mağazanın kendi internet sitelerinde 140 watt diyor. Belki Trendyol'daki farklıdır bilmiyorum emin değilim. Bir soru daha sordum "sorunuzsatıcıya iletimedi." diyor. Nasıl öğreneceğim ben bunu?

Eki Görüntüle 2409529

Bu arada söylemeyi unuttum. Almayı düşündüğüm laptop bu;

ASUS'un sitesinde olan doğrudur ama emin olmak istiyorsanız diğer satıcılara sorun.

Allah satıcılara da sabır versin, o nasıl bir üslup? Adam akıllı sorun yayınlansın. Buralara yazana kadar az araştırma yapsanız zaten çözeceksiniz. Model numarası konu başlığında bile belirtmişler.

Aşağıdan satıcı sitesine girin zaten yazıyor, buyrun linki Graphic wattage kısmında cevabınız;

Bahsettiğiniz satıcı da ASUS adına tek yetkili satıcıdır.

Allah satıcılara da sabır versin, o nasıl bir üslup? Adam akıllı sorun yayınlansın. Buralara yazana kadar az araştırma yapsanız zaten çözeceksiniz. Model numarası konu başlığında bile belirtmişler.

Aşağıdan satıcı sitesine girin zaten yazıyor, buyrun linki Graphic wattage kısmında cevabınız;

Bahsettiğiniz satıcı da ASUS adına tek yetkili satıcıdır.
Ya onu ben de gördüm. Kendi sitelerinde belirtmişler. Ama daha önce de baktığım laptopların soru cevap kısmında satıcıların aynı sorulara verdiği cevaplar farklı oluyor bazen o yüzden öyle bir soru sormuştum. Tam emin olmak için. Neyse yardımcı olduğun için teşekkürler hocam.

ASUS'un sitesinde olan doğrudur ama emin olmak istiyorsanız diğer satıcılara sorun.
Evet baktım. Ama yine de emin olmak istedim. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı