Trendyol'da satılan Lycamobile hattı Türkiye'de kullanılır mı?

suphi0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Trendyol'da vs satılan lycamobile hattı alıp Türkiye'de WhatsApp, Instagram vs. kullanmak istiyorum. Türkiye'dekiler normal şekilde arayabilir mi? Paket aldığımda bende onları normal şekilde arayabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, Trendyol'da vs satılan lycamobile hattı alıp Türkiye'de WhatsApp, Instagram vs. kullanmak istiyorum. Türkiye'dekiler normal şekilde arayabilir mi? Paket aldığımda bende onları normal şekilde arayabilir miyim?
Türkiye'dekilerin seni araması için hattına 5-10 sterlin yüklemen gerekiyor,paket alırsan bile Türkiye'de arama yapamazssın yinede sterlin yüklemen gerekiyor ücretleri için lycamobile roaming diye arayabilirsin.Whatsapp ve benzeri uygulamalarda SMS doğrulaması yapabilirsin hattı taktığında şebeke alırsa iade hakkın yanar.

Bu hatların olayı nedir?
İngiltere'de şirket veya Paypal kurmak için.

ve Lycamobile'de kimlik doğrulaması zorunlu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı