Merhaba arkadaşlar, Trendyol'da vs satılan lycamobile hattı alıp Türkiye'de WhatsApp, Instagram vs. kullanmak istiyorum. Türkiye'dekiler normal şekilde arayabilir mi? Paket aldığımda bende onları normal şekilde arayabilir miyim?
Türkiye'dekilerin seni araması için hattına 5-10 sterlin yüklemen gerekiyor,paket alırsan bile Türkiye'de arama yapamazssın yinede sterlin yüklemen gerekiyor ücretleri için lycamobile roaming diye arayabilirsin.Whatsapp ve benzeri uygulamalarda SMS doğrulaması yapabilirsin hattı taktığında şebeke alırsa iade hakkın yanar.Merhaba arkadaşlar, Trendyol'da vs satılan lycamobile hattı alıp Türkiye'de WhatsApp, Instagram vs. kullanmak istiyorum. Türkiye'dekiler normal şekilde arayabilir mi? Paket aldığımda bende onları normal şekilde arayabilir miyim?
İngiltere'de şirket veya Paypal kurmak için.Bu hatların olayı nedir?
ve Lycamobile'de kimlik doğrulaması zorunlu.Merhaba arkadaşlar, Trendyol'da vs satılan lycamobile hattı alıp Türkiye'de WhatsApp, Instagram vs. kullanmak istiyorum. Türkiye'dekiler normal şekilde arayabilir mi? Paket aldığımda bende onları normal şekilde arayabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.