Trendyol'da satılan Papara kart Lite Card mı?

GT 710

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Telefon
Samsung A55 8/256
Masaüstü
Asus H110 M-K
Intel Pentium G4400 3.3GHz
MSI GT710 2GB
8+4 12 GB 2133MHz DDR4 RAM
1TB Toshiba HDD
FOEM 300W PSU
Windows 10 Pro
Ekipmanlar
Redragon Shiva
Hp m200
Gamenote h2016d
Adresime gelmesini istemediğim için uygulamadan almak istemiyorum. Trendyol Hepsiburada gibi sitelerde satılan kart Lite mı yoksa normal Papara kart mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Black Kart alabilmen için sözleşme imzalaman gerekiyor.

Oralarda satılan kartlar bir hesaba bağlıdır, hesaplar da TC kimliğe bağlı olduğu için sana sıkıntı yaratır. Oralardan almanın sana ne faydası var?
Hocam satın aldıktan sonra kendi hesabına aktif ediyosun. Söylediğiniz şey çok saçma. Neden aktifleştirilmiş kart satsınlar?

Evet. Black Kart alabilmen için sözleşme imzalaman gerekiyor.

Hocam satın aldıktan sonra kendi hesabına aktif ediyosun. Söylediğiniz şey çok saçma. Neden aktifleştirilmiş kart satsınlar?

Ben kart sipariş edebilmek için önce hesap açmam gerekiyordu. Hesap açmak için de kimliğimle onayladım. Sistem değişmiş sanırım.

Şu an HepsiBurada'da Teal kart, Trendyol'da ise Rose / Teal ve Almond kart satışta olarak gözüküyor. Lite kart olsalar ürün adları direkt Lite kart olarak geçer. Arada kalan Lite kartlar içinde satış açılabiliyor, bazen denk geliyorum. Ama şuan görünüşe göre bu sayfadakilerin hepsi anlık olarak yeni seri Papara Card ailesine dahil olan kartlar.

Not: İlk kartınızda buralardan değil doğrudan Papara'nın uygulamasından veya sitesinden istediğiniz herhangi bir renkteki Papara Card'a başvurun. Oradan alınan kartlar teslim formuyla beraber geldiği için eğer uygunsanız (18 üstü) hesabınızı sözleşmeliye yükseltebiliyorlar.

Şu an HepsiBurada'da Teal kart, Trendyol'da ise Rose / Teal ve Almond kart satışta olarak gözüküyor. Lite kart olsalar ürün adları direkt Lite kart olarak geçer. Arada kalan Lite kartlar içinde satış açılabiliyor, bazen denk geliyorum. Ama şuan görünüşe göre bu sayfadakilerin hepsi anlık olarak yeni seri Papara Card ailesine dahil olan kartlar.

Not: İlk kartınızda buralardan değil doğrudan Papara'nın uygulamasından veya sitesinden istediğiniz herhangi bir renkteki Papara Card'a başvurun. Oradan alınan kartlar teslim formuyla beraber geldiği için eğer uygunsanız (18 üstü) hesabınızı sözleşmeliye yükseltebiliyorlar.
Ben de lite yazmadığı için bu ihtimali merak etmiştim. O zaman Trendyol'dan sipariş vereceğim. Sözleşmeli karta gerek yok.

Ben de Lite yazmadığı için bu ihtimali merak etmiştim. O zaman Trendyol'dan sipariş vereceğim. Sözleşmeli karta gerek yok.

Şimdiden hayırlı olsun o halde.

Bu arada sözleşmeli olacak olan kartınız değil, hesap tipiniz. Hesap tipinize göre kullandığınız tüm kartlar sizin için aynı özellikleri taşır ^-^)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı