roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.748 Makaleler 1 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Mayıs 2025 #11 01li dedi: Hocam cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Sizin bildiğiniz orijinal kol satan veya orijinale en yakın kolu satan bildiğiniz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum.
01li dedi: Hocam cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Sizin bildiğiniz orijinal kol satan veya orijinale en yakın kolu satan bildiğiniz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 21 Mayıs 2025 #12 01li dedi: Hocam cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Sizin bildiğiniz orijinal kol satan veya orijinale en yakın kolu satan bildiğiniz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal anca 2. el olarak bulunabilir gibi.
01li dedi: Hocam cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Sizin bildiğiniz orijinal kol satan veya orijinale en yakın kolu satan bildiğiniz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal anca 2. el olarak bulunabilir gibi.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 20 21 Mayıs 2025 #13 01li dedi: Hocam cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Sizin bildiğiniz orijinal kol satan veya orijinale en yakın kolu satan bildiğiniz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Sıfır orijinal satılacağını düşünmüyorum, varsa 2. el vardır ama orijinalliğini teyit etmeniz lazım.
01li dedi: Hocam cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Sizin bildiğiniz orijinal kol satan veya orijinale en yakın kolu satan bildiğiniz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Sıfır orijinal satılacağını düşünmüyorum, varsa 2. el vardır ama orijinalliğini teyit etmeniz lazım.