Trendyol'da satılan Samsung adaptör orijinal mi?

Hocam orijinali her zaman daha güvenilir değil mi?
Attığım adaptörü Samsung özelinde bir adaptör olarak değerlendirebiliriz. Kaliteli bir ürün ve PPS 2.0 desteği var. Bende 2 tane orijinal adaptör var fakat Spigen'i kullanıyorum. Bir zararı yok.

Ayrıca konudaki satıcı güvenilir değil. Her yerde 480TL'ye satılan ürünü neden ucuza satsın ki? İlla orijinal adaptör alınacaksa bunu alın.

Orijinal. Rahatlıkla alabilirsiniz.

Hocam eminsiniz değil mi? Satıcı güvenilir mi sizce yorumlarda değil yazmış galiba bir başkası.

Attığım adaptörü Samsung özelinde bir adaptör olarak değerlendirebiliriz. Kaliteli bir ürün ve PPS 2.0 desteği var. Bende 2 tane orijinal adaptör var fakat Spigen'i kullanıyorum. Bir zararı yok.

Ayrıca konudaki satıcı güvenilir değil. Her yerde 480TL'ye satılan ürünü neden ucuza satsın ki? İlla orijinal adaptör alınacaksa bunu alın.
Hocam siyah rengi o fiyata o attıgım satıcıda sadece beyazı indirimli.

Bütce 380/400

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı