Maxtoric
Megapat
- Makaleler
- 3
Arkadaşlar yaklaşık Ocaktan beridir Slazenger Active Sport Mavi parfümü kullanıyorum. Kuzenim gratisten getirmişti. Kokusu o kadar kalıcı ki sadece boyunumun sağ ve sol kısmına 1 kez sıkıyorum akşama kadar kokusu kalıyor. Parfüm bitmek üzere yenisini almak istedim fakat fiyatları aklımı karıştırdı. Gratiste 725 TL'ye satılıyor. Ancak Trendyol'da 329 ve 330 olmak üzere iki farklı satıcının sattığı aynı parfüm var (yani en azından yorumlardaki genel olarak bu iki satıcıdan almış.
Slazenger Active Sport Mavi Edt Erkek Parfümü 125 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Daha önce internet üzerinden hiç parfüm almadım. Hatta parfümleri genel olarak kuzenlerimin veya tanıdıklarımın vasıtasıyla getirtirdim ama artık bu tür işlerle uğraşmadıkları için aldıramıyorum ve nereden alacağımı vs. bilmiyorum. Bu parfüm neden 725 değil de 330 küsür paraya satılıyor? Orijinal değil mi? Bilen veya kullanmış olan biri varsa yazabilir mi?
Daha önce internet üzerinden hiç parfüm almadım. Hatta parfümleri genel olarak kuzenlerimin veya tanıdıklarımın vasıtasıyla getirtirdim ama artık bu tür işlerle uğraşmadıkları için aldıramıyorum ve nereden alacağımı vs. bilmiyorum. Bu parfüm neden 725 değil de 330 küsür paraya satılıyor? Orijinal değil mi? Bilen veya kullanmış olan biri varsa yazabilir mi?