Trendyol'da sipariş verememek

NotForYou

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam! Bugün en az 2 saatimi harcadığım saçma olay şu ki Trendyol'da aldığım hata sebebiyle siparişi tamamlayamamak. Canlı Trendyol asistanına yazıyorum. Biz bir şey yapamayız deyip duruyorlar. Bazı internet sitelerinde de aynı sorundan muzdarip olanları gördüm. Sizce nasıl çözülebilir bu sorun? Sorunu ekte belirttim. İyi forumlar dilerim.

trendyol.jpg

Dostlar selam! Bugün en az 2 saatimi harcadığım saçma olay şu ki Trendyol'da aldığım hata sebebiyle siparişi tamamlayamamak. Canlı Trendyol asistanına yazıyorum. Biz bir şey yapamayız deyip duruyorlar. Bazı internet sitelerinde de aynı sorundan muzdarip olanları gördüm. Sizce nasıl çözülebilir bu sorun? Sorunu ekte belirttim. İyi forumlar dilerim.

Eki Görüntüle 879398
Bankanla görüşmen gerek dostum. Biz bilemeyiz ki ?

Eki Görüntüle 879398
kardeşim vardır bir hayır. Zorlama olmuyorsa olmuyor

Bu tarz sorunlar Banka'da dolayı kaynaklı oluyor. Bankanızın müşteri hizmetlerini arayıp durmu anlatın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı