Jonhh Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 Trendyol'da güzel bir ürün sipariş ettim. Fakat eski e-postam kayıtlıymış. Bende de o şu an kayıtlı değil. Siparişi iptal etmeli miyim yoksa sipariş kapıma geldiğinde telefon numarası ile yine ben olduğumu onaylarlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
Trendyol'da güzel bir ürün sipariş ettim. Fakat eski e-postam kayıtlıymış. Bende de o şu an kayıtlı değil. Siparişi iptal etmeli miyim yoksa sipariş kapıma geldiğinde telefon numarası ile yine ben olduğumu onaylarlar mı?
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2022 #2 Telefon numarasına bile bakmıyorlar hocam.
Jonhh Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #3 Barisdkmn dedi: Telefon numarasına bile bakmıyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu iyi anlamda mı kötü mü yani gerek yok mu yoksa şart mı?
Barisdkmn dedi: Telefon numarasına bile bakmıyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu iyi anlamda mı kötü mü yani gerek yok mu yoksa şart mı?
Inanckilic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #4 Gerek yok bakmıyor bile.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Şubat 2022 #5 Jonhh dedi: Hocam bu iyi anlamda mı kötü mü yani gerek yok mu yoksa şart mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey sormazlar alın derler
Jonhh dedi: Hocam bu iyi anlamda mı kötü mü yani gerek yok mu yoksa şart mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey sormazlar alın derler