M Memyr Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 8 Kasım 2021 #1 D ve I yazılarında görünen lekeler nedir? L harfinde de bir renk değişikliği var. Topun orjinalliğinde sıkıntı yoktur değil mi? https://www.trendyol.com/spalding/t...p-2044688?boutiqueId=587358&merchantId=314234
D ve I yazılarında görünen lekeler nedir? L harfinde de bir renk değişikliği var. Topun orjinalliğinde sıkıntı yoktur değil mi? https://www.trendyol.com/spalding/t...p-2044688?boutiqueId=587358&merchantId=314234
xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #2 Çekim yaptıkları topu gönderceklerini sanmıyorum. İsterseniz almadan önce yinede satıcı ile bi görüşün derim.
Çekim yaptıkları topu gönderceklerini sanmıyorum. İsterseniz almadan önce yinede satıcı ile bi görüşün derim.
M Memyr Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 8 Kasım 2021 #3 xJumper dedi: Çekim yaptıkları topu gönderceklerini sanmıyorum. İsterseniz almadan önce yinede satıcı ile bi görüşün derim. Genişletmek için tıkla... Kargoda şuan.
xJumper dedi: Çekim yaptıkları topu gönderceklerini sanmıyorum. İsterseniz almadan önce yinede satıcı ile bi görüşün derim. Genişletmek için tıkla... Kargoda şuan.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.540 Çözümler 6 8 Kasım 2021 #4 Baskı hatası. Zaten topu vitrinde sergilemeyecekseniz bir iki oynamada her tarafında oluşacak bunlardan.
Baskı hatası. Zaten topu vitrinde sergilemeyecekseniz bir iki oynamada her tarafında oluşacak bunlardan.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.100 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #5 Sonuç olarak insan elinin temas ettiği bir ürün. Renkte değişim olmuş olabilir.
M Memyr Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 8 Kasım 2021 #6 berkingbad dedi: Baskı hatası. Zaten topu vitrinde sergilemeyecekseniz bir iki oynamada her tarafında oluşacak bunlardan. Genişletmek için tıkla... Oynadığım zaman neden etrafı yeşil ve mavi olsun ki?
berkingbad dedi: Baskı hatası. Zaten topu vitrinde sergilemeyecekseniz bir iki oynamada her tarafında oluşacak bunlardan. Genişletmek için tıkla... Oynadığım zaman neden etrafı yeşil ve mavi olsun ki?
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.540 Çözümler 6 8 Kasım 2021 #7 Memyr dedi: Oynadığım zaman neden etrafı yeşil ve mavi olsun ki? Genişletmek için tıkla... Mavi dediğiniz yere çekim sırasında ışık vurmuş. Yeşil bir yer göremedim. Oynadığınızda yazıları silinmeye ve üzerinde çatlaklar çıkmaya başlayacak. Bu topu ve aynı markanın daha üst model toplarına sahibim bu şekilde tecrübe ettim.
Memyr dedi: Oynadığım zaman neden etrafı yeşil ve mavi olsun ki? Genişletmek için tıkla... Mavi dediğiniz yere çekim sırasında ışık vurmuş. Yeşil bir yer göremedim. Oynadığınızda yazıları silinmeye ve üzerinde çatlaklar çıkmaya başlayacak. Bu topu ve aynı markanın daha üst model toplarına sahibim bu şekilde tecrübe ettim.