Eedvonn Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 71 Çözümler 2 15 Eylül 2024 #1 Merhaba öncelikle. Trendyol'da ülke seçme yerinde kalıyor. Seçiyorum yine yenileyip tekrardan bu ekranı çıkarıyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba öncelikle. Trendyol'da ülke seçme yerinde kalıyor. Seçiyorum yine yenileyip tekrardan bu ekranı çıkarıyor. Ne yapmalıyım?
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #2 Eedvonn dedi: Eki Görüntüle 2310685 Merhaba öncelikle. Trendyol'da ülke seçme yerinde kalıyor. Seçiyorum yine yenileyip tekrardan bu ekranı çıkarıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Vpn açıksa kapatin.
Eedvonn dedi: Eki Görüntüle 2310685 Merhaba öncelikle. Trendyol'da ülke seçme yerinde kalıyor. Seçiyorum yine yenileyip tekrardan bu ekranı çıkarıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Vpn açıksa kapatin.
Eedvonn Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 71 Çözümler 2 15 Eylül 2024 #3 Wqxte dedi: Vpn açıksa kapatin. Genişletmek için tıkla... değil
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #4 Eedvonn dedi: değil Genişletmek için tıkla... Cihaz ayarlarından hizmet bölgesinin Türkiye olup olmadığını kontrol edin başka bir ülke seçiliyosw ondan olabilir.
Eedvonn dedi: değil Genişletmek için tıkla... Cihaz ayarlarından hizmet bölgesinin Türkiye olup olmadığını kontrol edin başka bir ülke seçiliyosw ondan olabilir.
Eedvonn Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 71 Çözümler 2 15 Eylül 2024 #5 Wqxte dedi: VPN açıksa kapatin. Genişletmek için tıkla... Wqxte dedi: Cihaz ayarlarından hizmet bölgesinin Türkiye olup olmadığını kontrol edin başka bir ülke seçiliyosw ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan mı yapacağız bunu peki? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2024
Wqxte dedi: VPN açıksa kapatin. Genişletmek için tıkla... Wqxte dedi: Cihaz ayarlarından hizmet bölgesinin Türkiye olup olmadığını kontrol edin başka bir ülke seçiliyosw ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan mı yapacağız bunu peki?
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #6 Eedvonn dedi: Trendyol'dan mı yapacağız bunu peki? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam telefonunun/bilgisayarının ayarlarından. Telefondaysan ayarlara gir azcık gezinsen bulursun zaten. Bilgisayarlarda nerededir bilemiyorum internetten bakabilirsin. Bir de mobil veriyle dene eger telefondaysan.
Eedvonn dedi: Trendyol'dan mı yapacağız bunu peki? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam telefonunun/bilgisayarının ayarlarından. Telefondaysan ayarlara gir azcık gezinsen bulursun zaten. Bilgisayarlarda nerededir bilemiyorum internetten bakabilirsin. Bir de mobil veriyle dene eger telefondaysan.