Technomember0 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 451 28 Ağustos 2025 #1 Nike Full Force Lo FB1362 Erkek Spor Ayakkabı SİYAH - Fiyatı, Yorumları Nike Full Force Lo FB1362 Erkek Spor Ayakkabı SİYAH yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ayakkabıyı beğendim kendi sitesinden 1000TL düşük fiyatta satılmasına şaşırdım, orijinal mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2025
Nike Full Force Lo FB1362 Erkek Spor Ayakkabı SİYAH - Fiyatı, Yorumları Nike Full Force Lo FB1362 Erkek Spor Ayakkabı SİYAH yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ayakkabıyı beğendim kendi sitesinden 1000TL düşük fiyatta satılmasına şaşırdım, orijinal mi acaba?
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.452 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 28 Ağustos 2025 #2 Orijinal gibi gozukuyor. Satici da iyi duruyor.
Technomember0 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 451 28 Ağustos 2025 #3 yigit.ked dedi: Orijinal gibi gozukuyor. Satici da iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kesin mi? Trendyoldan daha önce alışveriş yapmadığım için sahte satıyorlar mı bilmiyorum.
yigit.ked dedi: Orijinal gibi gozukuyor. Satici da iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kesin mi? Trendyoldan daha önce alışveriş yapmadığım için sahte satıyorlar mı bilmiyorum.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.452 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 28 Ağustos 2025 #4 Technomember0 dedi: Hocam kesin mi? Trendyol'dan daha önce alışveriş yapmadığım için sahte satıyorlar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Trendyol'un sanirim o konuda bir korumasi var. Saticinin 30 bin takipcisi var puani da yuksek. Zaten Trendyol, Hepsiburada gibi platformlarda kosulsuz sartsiz iade yok mu?
Technomember0 dedi: Hocam kesin mi? Trendyol'dan daha önce alışveriş yapmadığım için sahte satıyorlar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Trendyol'un sanirim o konuda bir korumasi var. Saticinin 30 bin takipcisi var puani da yuksek. Zaten Trendyol, Hepsiburada gibi platformlarda kosulsuz sartsiz iade yok mu?