Trendyol'daki Gerçek ve Sahte Mi Store

Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Merhabalar. Airdots almak için Trendyol üzerinde gezinirken 2 tane Mi Store adlı satıcının olduğunu gördüm. Birinin adı "Mi Store", diğerinin adı ise "MISTORE".

MiStore adlı gerçek Xiaomi resmi satıcısının sattığı ürünler:

MISTORE adlı sahte Xiaomi resmi satıcısının sattığı ürünler:

Ayrıca MISTORE'da İdeal Seçim adlı bir firmanın adı yazıyor. Gerçek MiStore değil bu firma.

Lütfen alışveriş yaparken buna dikkat edin.

Sorun ne anlamadım? Tedarikçi Xiaomi Türkiye garantili satabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü göndermiyorlar, resmi olduklarını iddia ediyorlar.
7 Gün tedarik süresi göndermiyecekleri anlamına gelmiyor ki. Hem adamlar neden böyle bir dalavere yapsın? Kazançtan çok kayıpları olur. Gönderirler en kısa sürede.

Son düzenleyen: Moderatör:
7 gün tedarik süresi göndermiyecekleri anlamına gelmiyor ki. Hem adamlar neden böyle bir dalavere yapsın ? Kazançtan çok kayıpları olur. Gönderirler en kısa sürede.
İlla ki gönderecekler ama iletişim bilgileri yok mağazaya ulaşılamıyor, ve şu an trendyol üzerinden satış yaptığı hiçbir ürün yok.

İlla ki gönderecekler ama iletişim bilgileri yok mağazaya ulaşılamıyor, ve şu an trendyol üzerinden satış yaptığı hiçbir ürün yok.
Bu satıcıyı buldum bayaa şikayet var ama eminim kargoya verecektir. Ben de bir satıcıyıa ulaşamadım, Şimdi mail attım bakalım. Büyük ihtimal bütün ürünleri satmış olmalılar.

Hangisi gerçek anlayamadım Mi Store mu Yoksa MISTORE mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…