Trendyol'daki Gerçek ve Sahte Mi Store

Ben Mi Band 4 almıştım 174 TL'ye sizce dolandırıldımmı yani 28 Kasım'da sipariş vermiştim hala gelmedi kargoya bile verilmedi en geç 20 aralık diyor ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
7 gün tedarik süresi göndermiyecekleri anlamına gelmiyor ki. Hem adamlar neden böyle bir dalavere yapsın ? Kazançtan çok kayıpları olur. Gönderirler en kısa sürede.
Basbayağı dalavere yapıyorlar. Kendilerinden alınması için sahte mağaza açmışlar. Resmi MiStore'un Samsung telefon satması mümkün mü?
Ben Mi Band 4 almıştım 174 TL'ye sizce dolandırıldımmı yani 28 Kasım'da sipariş vermiştim hala gelmedi kargoya bile verilmedi en geç 20 aralık diyor ama.
Dolandırılmazsınız, merak etmeyin. Paranızı kesinlikle geri alırsınız. Ürünü gönderip göndermeyeceklerini bilmiyorum. Ama resmi MiStore değiller onu söyleyeyim. Kargoya benim başka bi' satıcıdan aldığım ürün de kargolanmadı. Black Friday sebebiyle gecikiyor.

Ben resmi olduklarını iddia etmiyorum ki. Bi kazançları yok böyle bişey için. Para trendyolun haznesinde bekliyor adamın ellerinde değil.

Ürün teslimat tarihi aralığında teslim edilmezse para geri yatırılacak, beklemekten başka çaremiz yok.

İkisi de resmi Xiaomi mağazası değil.

10 Kasım'da MISTORE (İdeal Seçim) adlı mağazadan 2 telefon aldım bir tanesi 14 ünde elime ulaştı diğeri gelmedi. Önce Trendyol ile iletişime geçtim. Firmaya 27 Kasım'da şans eseri telefonla ulaştım. Siparişlerin yoğunluktan dolayı sistemde 1 adet olarak gözüktüğünü, gelmeyen ürünün kargoya verileceğini söylediler. Ancak yine gelmedi telefondan da ulaşılamıyor.

Geçen Cumartesi Trendyol müşteri hizmetlerini aradım işlemi hızlandırdıklarını söylediler. Ardından iade talebi oluşturdular(başta anlamadım sebebini). Çarşamba günü de iade talebi onaylanıp para hesabıma geri yattı.

Mi Store (Evofone....) adlı satıcıya gelirsek eğer o da resmi Evofone gibi görünse de firma isimleri farklı ikisinin. Vergi numaraları da farklı. Evofone ait bir şirketse o başka, değilse firma ismine kadar benzetmişler.

İdeal Seçim orijinal resmi Türkiye garantili ürünler satıyor ancak tedarik sorunları yaşatıyor.
Evofone ise kopya bir işletme gibi duruyor. Güvenilir durmuyor o yüzden.

MISTORE den airdots sipariş ettim 25 kasımda halen tedarik aşamasında. İçime kurt düşmedi değil. İnşallah sorun yaşamam.

MISTORE den airdots sipariş ettim 25 kasımda halen tedarik aşamasında. İçime kurt düşmedi değil. İnşallah sorun yaşamam.
Aynı durumdayız, aynı mağazadan aynı ürünü aldım hala tedarik aşamasında.
Ürünüm kargoya verildi, piyasada çok sahte airdots varmış. Yarın elime ulaşınca orijinal olup olmadığını yazacağım.

Son düzenleme:
Resmen iğrendim bu online alışverişlerden. 23 Kasımda verdiğim siparişim hâla elime ulaşmadı. Üstelik 2-3 gün önce kargoya verildiğine dair bilgi aldım, fazlasıyla sorumsuzlar. Ayrıca ben ve benim gibi bu lanet MISTORE firmasından bu kulaklığı satın alanlara üzülerek söylüyorum ürünlerimiz replika olabilir bilginiz olsun. Youtube'da Bafır isimli bir arkadaş bununla ilgili bir video çekip atmış, yeterince bilgilendirici bir video olmuş izlemenizi tavsiye ederim. Herkese iyi akşamlar. Siparişi eline ulaşanlar olursa da bir zahmet bizi de bilgilendirirse güzel olur .

Aynı videoyu başka bir kanalda gördüm, ve orijinal olan ürünü MISTORE mağazasından sipariş ettiğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…