Çözüldü Trendyol'daki Logitech G203 sahte mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: Kingston hyper x fury 3200 mhz 8GB DDR4
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Son düzenleme:
Aynı modelin aynı rengini bende aldım hatta şu an aktif olarak kullanıyorum orijinal merak etme. Bir de küçük bir tavsiye bu mouse arada indirimle 500-400 lira civarlarına iniyor bende indirimdeyken almıştım.

Satıcı vatan. Sahte değil.

Hocam satıcısı vatansa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ayrıca barkodunu vs. kontrol edin 14 gün koşulsuz iade var diye biliyorum.

Vallahi rahatladım teşekkürler cevabınız için.

Aynı modelin aynı rengini bende aldım hatta şu an aktif olarak kullanıyorum orijinal merak etme. Bir de küçük bir tavsiye bu mouse arada indirimle 500-400 lira civarlarına iniyor bende indirimdeyken almıştım.

Hocam şu an iptal ile uğraşamam çünkü Papara'da sıkıntı var o sıkıntı olmadan önce tam zamanında sipariş etmişim ben sipariş ettikten sonra paparda sıkıntılar oluştu şu anda kullanılamıyor Papara.

Hocam aynı benim attığım linkten mi aldın?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı