Trendyol'daki mouse padler orijinal mi?

Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

www.trendyol.com/logitech/oyuncu-mouse-pad-40-x-30-cm-p-4021040?boutiqueId=559107&merchantId=220053&gads=true

Bilgisayardan girenler bu linkleri kullansınlar.

Bunlar sizce orijinal mi?
Büyük ihtimal orijinaldir hocam.

Mesaj kasmak isteyen arkadaşlar gene doluşmuş orijinal yazmış. Komedi. Ülkede orijinal Logitech mousepad bulmak imkansız. Büyük firma olarak, sadece SS ve Glorius Türkiyede mousepad satıyor. Alttakine bakmadım üsttekiyle aynıdır büyük ihtimal. Bu çakma Razer, Logitech mousepadler çinden toplu geliyor zaten, merdiven altı üretim.

Logitech bütün mousepad modelleri ve fiyatları:

Hepsini Avrupadan getirtiyorsun, attıklarımın 30x20 boyutları kargo saymazsak en azı 160-170 TL, Logitech'in 3 tane mousepad modeli var zaten. Yorumlarına bakarsan o attığın linklerde ki mousepadlerin, alan da çakma olduğunu biliyor zaten. Petrol kokuyormuş ve kenarları dikişsizmiş ve bir kaç ayda kenarları kalkıyormuş mousepad'in. Azıcık kullanıcı yorumlarıa baksan anlayacaksın zaten.

Replika değil, ucuz, kalitesiz ürünü marka basıp pahalıya "yedirmeye" çalışmıyorlar, yorumları çok fazla ve beğeni puanı gayet yüksek bu kadar yoruma rağmen, yani beğenen çok. Forumda kullanan arkadaşlar var ben de kullanıyorum, forumda neredeyse her mousepad konusunda öneriliyor zaten bu attığım linkteki mousepad. Zaten Türkiye de XRades dışında bir QP var başka da firma yok çakma mousepad satmayan. XRades daha çok kullanılıyor, beğeniliyor farklı desenler var o yüzden daha çok tercih ediliyor. Siyah modelinde 40x40 var, diğer modellerinde yok tam hatırlıyorsam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı