Trendyol'daki PS5 satıcısı güvenilir mi?

BlvckPearl

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, PS 5 Slim alacağım bir ürün buldum Trendyol'da ürün 2 kol 1 Slim dijital sürüm ile gceliyor ürün soru kısmına CFI numarasını sorduğumda 2016a dedi ancak dijital sürümlerin sonu a değil b olması gerekiyor bu acaba bir diskli sürüm üzerine yapılmış gibi bir şey mi? Ürün uresia Türkiye garantili diyor bu Bilkom değil Uresia'nın Bilkom'dan ne farkı var i? Thalatçı garanti mi oluyor? Satıcı oyun istasyonu ilgili güvenilir bir satıcı mı acaba? Avrupa pal 2. bölge diyor bu ne anlama geliyor? Bir de ürünün orijinalliğini en kolay faturadan anlıyoruz ancak fatura sadece mail olarak geliyormuş fiziksel fatura içermiyor. Buradan 25K'ya almak yerine paraya kıyıp MediaMarkt gibi yerlerden PS kendisini 30k +1 fazladan kol ile 35k ya almak ne kadar mantıklı? 10k ciddi bir fark sonuçta bunların merak etmiştim. Cevaplarsanız çok güzel olur.

Eurasia garantili ürünle Bilkom aynı şey oluyor, Bilkom PS5 in Türkiye Distribütörü. Fakat sizin almak istediğiniz yerdeki ürün İthalatçı garantili yani ürünü satan firmanın kendisi garanti sunuyor size Eurasia garantili olmuyor burda kasıtlı veya kasıtsız yanlış ibare kullanmış. İkinci kol konusunda stoğa göre gönderim yapılacak renk rastgele olur denmiş, %100 demiyorum ama ikinci kolun orjinal veya sıfır olmama durumu olabilir.
Öte yandan ben bu zamana kadar aldığım tüm konsolları kendi şehrimde bildiğim bir elektronikçiden ithalatçı garantili olarak aldım, 10 bin fazla vermek yerine. İthalatçı garantili olması eğer aldığınız yer güvenilirse çok büyük bir problem değil.

Eurasia garantili ürünle Bilkom aynı şey oluyor, Bilkom PS5'in Türkiye distribütörü. Fakat sizin almak istediğiniz yerdeki ürün ithalatçı garantili yani ürünü satan firmanın kendisi garanti sunuyor size Eurasia garantili olmuyor burada kasıtlı veya kasıtsız yanlış ibare kullanmış. İkinci kol konusunda stoğa göre gönderim yapılacak renk rastgele olur denmiş, %100 demiyorum ama ikinci kolun orijinal veya sıfır olmama durumu olabilir.
Öte yandan ben bu zamana kadar aldığım tüm konsolları kendi şehrimde bildiğim bir elektronikçiden ithalatçı garantili olarak aldım, 10 bin fazla vermek yerine. İthalatçı garantili olması eğer aldığınız yer güvenilirse çok büyük bir problem değil.

Ürünün linki bu renk halihazırda stoklarında mevcut olan renklerden birini seçip sipariş numarası ile adını rengini belirtmemiz gerekiyormuş.
Uresia garanti konusunda size katılıyorum açıklama kısmına ithalatçi yazıp soru kısmına uresia Türkiye garantili yazmaları biraz garip üstüne model normalde 2016b dijital sürüm iken 2016a yazıldı model numarasıda yanlış yazıldı satıcı oyun istasyonu daha önce hiç satın alım yapmadım buradan puanı 9.3 yeri hangi şehirde bilmiyorum çevremde tanıdık bilgisayarcı PS ci yok olanlarda PS satmıyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı