Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 13 Kasım 2024 #11 Satın aldığın yer Trendyol olduğu için bir problem olacağını sanmam.
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.488 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Kasım 2024 #12 Havenn dedi: Kaç tane çıkmıştı ve hangi uygulamadan almıştınız? Genişletmek için tıkla... 1 tane çıkmıştı trendyol üzerinden aldım.
Havenn dedi: Kaç tane çıkmıştı ve hangi uygulamadan almıştınız? Genişletmek için tıkla... 1 tane çıkmıştı trendyol üzerinden aldım.
porsche911 Zeptopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #13 AçkapıyıGardiyan dedi: 1 tane çıkmıştı trendyol üzerinden aldım. Genişletmek için tıkla... ne kadar süre uğraştınız ben de laptop aldım 1 tane ölü piksel var cayma hakkımı kullanarak iade etmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden
AçkapıyıGardiyan dedi: 1 tane çıkmıştı trendyol üzerinden aldım. Genişletmek için tıkla... ne kadar süre uğraştınız ben de laptop aldım 1 tane ölü piksel var cayma hakkımı kullanarak iade etmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.488 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Haziran 2025 #14 porsche911 dedi: ne kadar süre uğraştınız ben de laptop aldım 1 tane ölü piksel var cayma hakkımı kullanarak iade etmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden Genişletmek için tıkla... 6 ay sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam
porsche911 dedi: ne kadar süre uğraştınız ben de laptop aldım 1 tane ölü piksel var cayma hakkımı kullanarak iade etmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden Genişletmek için tıkla... 6 ay sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam