Trendyol'daki Zeiron sistem alınır mı?

RGB istersen: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...asaustu-pvsr416g360c0k-fiyati,1198113279.html

Bütçe yükselmezse: FSP Hydro K Pro HP2-500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Parça kalitesi olarak atılan Nova APU sistemden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Asrock B450 daha iyi olmaz mı? PSU markasını da daha önce hiç duymadım.

Anakart olarak daha iyi olabilir ama arkadaşın bütçesini bu halde bile 800₺ geçiyor. Hangi PSU markasını duymadın? Attığım Phanteks güzel bir model.

Phanteks'i hiç duymamıştım konuyla beraber öğrenmiş oldum teşekkürler. Bütçeyi aştığını bilmiyordum lakin 50 lira artırmaya değer bütçeyi anakart.

Hocam, topladığınız bu sistemde monitör yok, klavye ve mouse sonradan alınabilecek şeyler. Buna bir şey demiyorum, ancak sistem toplandığında maliyeti 11k gibi bir rakam oluyor. Monitör sıkıntısı da ek olarak düşünülmeli. Ayrıca, topladığınız bu sistem Zeiron bilgisayara göre daha iyi değil mi?

Daha iyi ve performanslı. Monitör için bütçeniz ne?

Kasa olarak bu daha iyi olabilir.

Hocam monitör bütçeye dahilse APU yerine Xbox Series S alın monitörlü APU toplanamaz o bütçeye.

Daha iyi ve performanslı. Monitör için bütçeniz ne?

Monitörde bütçenin içindeydi monitör bütçemi aşıyor.

Hocam monitör bütçeye dahilse APU yerine Xbox Series S alın monitörlü APU toplanamaz o bütçeye.

Bilemiyorum artık 10kya monitöründe dahil olması lazım ama bin lira civarında ise monitör bütçemi arttırabilirim öyle olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…