Trendyol'daki Zeiron sistem alınır mı?

Monitörde bütçenin içindeydi monitör bütçemi aşıyor.

Bilemiyorum artık 10kya monitöründe dahil olması lazım ama bin lira civarında ise monitör bütçemi arttırabilirim öyle olursa.
Bin liraya çok zor. 2 bin lira civarına bile 75Hz bulunuyor. Ortalama 3-4k sıfır monitörler. Xbox Series S bütçeniz için daha iyi olur ayrıca oynayacağınız oyunları da oynatır. Monitör derdi de sorun olmaz TV'de kullanırsınız en kötü. İleride bütçe artarsa biriktirip sistem alın derdim ama ocakta muhtemelen zam gelecek her şeye.

Doğru diyorsunuz ama bana PC lazım sırf oyun için almıyorum intrenette takılmalık ve birkaç oyun oynatabilen gta 5 vb.

Doğru diyorsunuz ama bana PC lazım sırf oyun için almıyorum intrenette takılmalık ve birkaç oyun oynatabilen GTA 5 vb.

İkinci el bakacaksınız o zaman ya da idareten bir monitör alın veya parayı biriktirip güzel bir monitör alın.

Bütçenize göre çok şey istiyorsunuz, şu zamanda 2. el dışında 10k bütçeyle monitör dahil bir şey almak neredeyse imkansız. En mantıklısı 2. el olurdu fakat onu da istemiyorsunuz, mecbur bütçeyi biraz artırıp 5600G toplamaya bakın.

Hala sistem arıyor musunuz? Kalan parayla en kötü 2. el monitör alırsınız ileride para bulunca yanına ram alırsınız performansı artar.

Attığınız sistemi inceledim, yüksek performanslı bir bilgisayar gibi görünüyor ancak ekran kartını göremedim. Bu bir sorun mu? Ayrıca, GTA 5 sizce kaç FPS verir? Ek olarak, uygun fiyatlı ancak yüksek hz hızına ve ekran boyutuna sahip bir monitör varsa, onu da önerir misiniz?

Hocam ekran kartı işlemcinin içine dahil oluyor iGPU dediğimiz, ileride harici ekran kartı alabiliyorsunuz RTX kartlar gibi. APU zaten bu demek ryzen işlemcilerde sonu G ile biten örneğin Ryzen 5 5600G gibi işlemciler iGPU'ya sahip APU işlemciler oluyor. Bu bütçede en iyi bu var sistem tukenebilir bu yüzden çabuk olun yoksa 2. ele düşmek zorunda kalıyorsunuz. GTA 5 gibi oyunlarda 8 GB Ram R5 5600G işlemci diye aratin bir sürü testi var oyunları oynatıyor ileride bütçeniz olunca kesinlikle 16 gb ram yapın performansı bayağı artıyor örnek olmak gerekirse benim eski 1050 Ti GTA5'de 45-60 FPS verirken ram aldığım zaman 70-80'e çıkmıştı. Monitör de bulursam öneri yapacağım.

Teşekkür ederim, önerinizi kesinlikle dikkate alacağım ve satın almayı düşünüyorum. Monitör konusunda, siteden ekleyebiliyoruz galiba. En düşüğü 2.5k, artık mecbur kalırsam onu alırım. Ancak siz bu bilgisayara uygun bir monitör bulduğunuzda paylaşırsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

İsterseniz 2 bin lira monitör önerisi başlıklı bir konu açabilirsiniz muhtemelen benim bulacağım monitörlerden daha iyilerini bulur arkadaşlar rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…