Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.474 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #41 Teknobiyotik'teki sistemi almayın yakın veya aynı fiyata daha iyi parçalarla toplama yaparsınız.
C Captan.Max Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 863 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 12 Aralık 2023 #42 Paper.C dedi: Teknobiyotik'teki sistemi almayın yakın veya aynı fiyata toplama yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata toplama yapacaksam ne anlamı olurki ayrıca almayı düşünüyorum daha iyi bir sistem sunulana kadar.
Paper.C dedi: Teknobiyotik'teki sistemi almayın yakın veya aynı fiyata toplama yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata toplama yapacaksam ne anlamı olurki ayrıca almayı düşünüyorum daha iyi bir sistem sunulana kadar.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.474 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #43 Captan.Max dedi: Aynı fiyata toplama yapacaksam ne anlamı olur ki? Ayrıca almayı düşünüyorum daha iyi bir sistem sunulana kadar. Genişletmek için tıkla... *Daha iyi parçalarla. O kasadaki PSU 350W ve kasanın kendisi de pek iç açıcı değil ayrıca sadece 8 GB RAM var. İleride yükseltmek durumunda kalacaksın zaten. Son düzenleme: 12 Aralık 2023
Captan.Max dedi: Aynı fiyata toplama yapacaksam ne anlamı olur ki? Ayrıca almayı düşünüyorum daha iyi bir sistem sunulana kadar. Genişletmek için tıkla... *Daha iyi parçalarla. O kasadaki PSU 350W ve kasanın kendisi de pek iç açıcı değil ayrıca sadece 8 GB RAM var. İleride yükseltmek durumunda kalacaksın zaten.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.969 Çözümler 7 12 Aralık 2023 #44 Paper.C dedi: *Daha iyi parçalarla. O kasadaki PSU 350W ve kasanın kendisi de pek iç açıcı değil. Genişletmek için tıkla... Daha önce toplandı, 10-11k arası tuttu yine APU. Konu sahibi 2. el de istemiyor. 9k civarında sistem toplayabilirseniz onu alması daha iyi olur evet.
Paper.C dedi: *Daha iyi parçalarla. O kasadaki PSU 350W ve kasanın kendisi de pek iç açıcı değil. Genişletmek için tıkla... Daha önce toplandı, 10-11k arası tuttu yine APU. Konu sahibi 2. el de istemiyor. 9k civarında sistem toplayabilirseniz onu alması daha iyi olur evet.
C Captan.Max Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 863 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 12 Aralık 2023 #45 ErenY dedi: Daha önce toplandı, 10-11k arası tuttu yine APU. Konu sahibi 2. el de istemiyor. 9k civarında sistem toplayabilirseniz onu alması daha iyi olur evet. Genişletmek için tıkla... Site güvenilirmi herhangi bir sıkıntı çıkarmı?
ErenY dedi: Daha önce toplandı, 10-11k arası tuttu yine APU. Konu sahibi 2. el de istemiyor. 9k civarında sistem toplayabilirseniz onu alması daha iyi olur evet. Genişletmek için tıkla... Site güvenilirmi herhangi bir sıkıntı çıkarmı?
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.969 Çözümler 7 12 Aralık 2023 #46 Captan.Max dedi: Site güvenilirmi herhangi bir sıkıntı çıkarmı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir daha önce alışveriş yapan gördüm forumda çok kez.
Captan.Max dedi: Site güvenilirmi herhangi bir sıkıntı çıkarmı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir daha önce alışveriş yapan gördüm forumda çok kez.