Trendyol'dan alınan AirPods sahte çıktı

ekrem19

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Trendyol üzerinden Apple AirPods 4 ANC aldım. Yanlışlıkla satıcıyı Güvendik AVM diye bir yeri seçmişim. 8200 TL para verdim ve bana gelen ürün hasarlı geldi. Kulaklığın bir kısmındaki parçası yoktu, kutuyu bile bir tane kartona koyup göndermişler, patpat benzeri hiçbir şey yoktu. Kulaklığın kendi kutusu Apple kutusuna hiç benzemiyordu, yapışkanları sonradan yapıştırma olduğu çok belli. Tüm ailede iPhone var, oradan biliyorum. Kulaklığı zor bela açtım, içindeki garanti kağıdı bile bükülmüştü. Sonrasında iade talebinde bulundum Trendyol uygulamasından. "Yurtiçi Kargo’ya geri verin onay kodunuzla" dedi, daha gidip vermem gerekiyor 1 hafta içinde. Neyse, bir baktım satıcıya tıklıyorum, Güvendik AVM’ye; "beklenmeyen bir hata oluştu" diyor. Benim ne yapmam gerekiyor, içerde param kalır mı? İlk defa böyle bir şey yaşıyorum.

Hemen ver kargoya benim de aldığım klavye sağlam ve temiz geldi ama 1 saat sonra klavye bozuldu programı görmemeye başladı 2 tane LED ışık gitti sadece Rainbow kaldı öyle

Hemen Trendyol iade oluşturdum fotoğraflarını çekip yükledim yolladım geri 2 gün sonra iadem oldu.

Ben evden teslim olarak aldırdım Trendyol Express öyle bir seçenek çıktı bir de başka bir firma. Ben Trendyol Express'i seçtim evden gelip aldılar.

Merhabalar geçmiş olsun öncelikle trendyoldan aynı tarihte aynı satıcı üzerinden airpods pro 2.nesil kulaklık aldım benimki de replika çıktı iade talebi oluşturdum + cimer üzerinden ticaret bakanlığına şikayette bulunup trendyola mail gönderdim yarın ürünü kargoya iade etmek üzere teslim edeceğim. Sizde son durum nedir ne yaptınız nasıl bir geri dönüş aldınız ?

Merhaba ürünü biraz önce kargoya teslim ettim, mail geldi incelenip iadeye uygunluğu kontrol edilecektir diye, umarım bir sıkıntı çıkmaz. Bir gelişme olursa bilgi vereceğim.

Merakla bekliyorum. Ben de bugün iade için kargoya teslim ettim aynı şekilde gelen cevabı bu konu altında paylaşacağım

Güncelleme: Az önce iademin onaylandığı, para iadesi olduğu, bankama bağlı olarak 2-10 gün içinde paranın tarafıma yatacağı mesajı geldi, herkese önerim, satıcıya bakmadan ürün almayın, mümkünse alışveriş merkezlerinden görüp alın, iyi sosyaller.

20 dakika önce aynı mesajı aldım. Normalde satıcısına dikkat ederek sipariş veririm bu kez sizin gibi gözümden kaçmış hadi ikimize de geçmiş olsun.

Ben de 9 temmuzda trendyoldan mousepad sipariş verdim halen gelip ulaşmadı bir türlü. Kargo şirketini arıyorum bizlik bir şey yok gümrüğü arayın diyor. Gümrüğü arıyorum, onların kendi hatası üşengeçlikleri falan filan. Bu kadar sorumsuzluk olmaz kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…