Trendyol'dan alınan AirPods sahte mi?

Burakrals

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.
28 Nisanda Trendyol Satıcısından Apple Türkiye garantili AirPods aldım. Ürün 4 gün sonra kargoya verildi bu süreçte satıcı Trendyol da pasif duruma geçti, ürünlerini kaldırdı. Ürün elime ulaştı kutuyu açmadan seri numarasından garanti sorguladım şu hatayı aldım;

Screenshot_26.png

Sonra kutuyu açtım bağlantı yapıp orijinalliği sorgulayacağım. Apple Türkiye garantili olduğu için içim rahat. Bağlandım kulaklığa sol ve sağ kulaklığın seri numaralarını da denediğimde birinde de yukarıdaki hatayı alırken diğerinde şu hatayı aldım;

Screenshot_25.png

Nasıl olduğunu anlamadım anladığım kadarıyla ürün toplama çıktı. Satıcıya ulaşımım yok zaten pasif durumda desteğe yazdım ben böyle böyle kulaklık aldım orijinalliği şüpheli, iade istemiyorum aldığım fiyatla 1.500 TL civarı oynuyor değişim istiyorum. Bana dedikleri satıcı aktif sadece stok sorunlarından dolayı pasifte gözüküyor. Ertesi sabah destek otomatik mesajla ürünün iadesini oluşturmuş bana kodu göndermişler. Normalde kulaklıklarda iade de olmaz. Ben yeni kulaklık almaya kalksam bu farkı kim karşılayacak. Aldığım zaman diğer satıcılarda da aynı fiyatlardaydı. Ürünü göndermeli miyim, göndermemeliyim aradaki fark ne olacak kafam çok karışık ürün orijinal mi? Bilenlerden destek bekliyorum.

Aldığım ürün bu benim satıcı yok zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekteki gibi kapağın arkasından ışık tutup mıknatıs var mı diye bakabilirsin tüm serilerde oluyor buradan bakman orijinalliği direk kanıtlıyor.

Dosya Ekleri

• IMG-20240430-WA0039.jpeg
    IMG-20240430-WA0039.jpeg
    52,4 KB · Görüntüleme: 78
Hocam ekteki gibi kapağın arkasından ışık tutup mıknatıs var mı diye bakabilirsin tüm serilerde oluyor buradan bakman orijinalliği direk kanıtlıyor.
ama sonuçta garantisi yok ürünün ve hepsi birbirinden farklı hatalar veriyor

Ürünümün iadesi kabul edilmiştir bu arada.

Son düzenleme:
Hocam merhabalar ben de sahte ürün aldım satıcı yok diyorsunuz. Bununla ilgili nasıl bir yol izlendi ve iadeyi nasıl aldınız/kaç gün içinde aldınız?

Hocam merhabalar ben de sahte ürün aldım satıcı yok diyorsunuz. Bununla ilgili nasıl bir yol izlendi ve iadeyi nasıl aldınız/kaç gün içinde aldınız?
Trendyol desteğe yazdım satıcı hala pasif durumda bu arada iade kodu oluştu verilen kodla gönderdim 3 iş gününde param yattı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı