NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.775 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #1 Sorunum bu, satıcıya nasıl ulaşabilirim? Ekranımda hiçbir şey gözükmüyor.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 28 Mayıs 2023 #2 Hocam Trendyol desteğe yazın. Ben bir kod aldım ve kullanılmış çıktı bu kod. Ayrıca ürüne tıklayın. Altta satıcıya sor kısmı var. Oraya da yazın.
Hocam Trendyol desteğe yazın. Ben bir kod aldım ve kullanılmış çıktı bu kod. Ayrıca ürüne tıklayın. Altta satıcıya sor kısmı var. Oraya da yazın.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.775 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #3 Nos NiTrOgEn dedi: Hocam Trendyol desteğe yazın. Ben bir kod aldım ve kullanılmış çıktı bu kod. Ayrıca ürüne tıklayın. Altta satıcıya sor kısmı var. Oraya da yazın. Genişletmek için tıkla... Satıcıya sor gözükmüyor hocam. Deneyeceğim.
Nos NiTrOgEn dedi: Hocam Trendyol desteğe yazın. Ben bir kod aldım ve kullanılmış çıktı bu kod. Ayrıca ürüne tıklayın. Altta satıcıya sor kısmı var. Oraya da yazın. Genişletmek için tıkla... Satıcıya sor gözükmüyor hocam. Deneyeceğim.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 28 Mayıs 2023 #4 NormalVatandas dedi: Satıcıya sor gözükmüyor hocam. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam ürüne girip fotoğraf atabilir misiniz?
NormalVatandas dedi: Satıcıya sor gözükmüyor hocam. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam ürüne girip fotoğraf atabilir misiniz?
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.775 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #5 Nos NiTrOgEn dedi: Hocam ürüne girip fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buldum hocam, Asistan'da gözüktü.
Nos NiTrOgEn dedi: Hocam ürüne girip fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buldum hocam, Asistan'da gözüktü.