Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 7 Ekim 2021 #1 Bir ayakkabı aldım, üstünde bir tane kahverengi bir şey vardı o hariç her şey var fişidir kutusudur falan iade edilir mi daha bugün geldi.
Bir ayakkabı aldım, üstünde bir tane kahverengi bir şey vardı o hariç her şey var fişidir kutusudur falan iade edilir mi daha bugün geldi.
s3k4rya Decapat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 96 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #2 Tabii ki iade edebilirsiniz, bu sizin yasal hakkınız.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.218 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2021 #3 Ben bir tişörtün üzerindeki baskısında M harfinin alt kısmında küçük bir yer eksik basılmış diye iade etmiştim. Param iade oldu ve 15 TL de kusurlu ürün gönderdikleri için kupon verdiler.
Ben bir tişörtün üzerindeki baskısında M harfinin alt kısmında küçük bir yer eksik basılmış diye iade etmiştim. Param iade oldu ve 15 TL de kusurlu ürün gönderdikleri için kupon verdiler.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 7 Ekim 2021 #4 İade ettim diyelim 1 büyük boy alcam kaç günde gelir gene sıfırdan mı başlayacaklar?
s3k4rya Decapat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 96 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #5 Pismaniyee dedi: İade ettim diyelim 1 büyük boy alcam kaç günde gelir gene sıfırdan mı başlayacaklar? Genişletmek için tıkla... Kargoyu geri yolladığınızda ilk önce iadeniz incelenir sonrasında ücret geri iade olur ve siz tekrar sipariş verirsiniz.
Pismaniyee dedi: İade ettim diyelim 1 büyük boy alcam kaç günde gelir gene sıfırdan mı başlayacaklar? Genişletmek için tıkla... Kargoyu geri yolladığınızda ilk önce iadeniz incelenir sonrasında ücret geri iade olur ve siz tekrar sipariş verirsiniz.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 7 Ekim 2021 #6 1 kere sokakta giydim azcık altı kirlendi birşey olur mu?
G gungecmeden Picopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #7 Pismaniyee dedi: 1 kere sokakta giydim azcık altı kirlendi birşey olur mu? Genişletmek için tıkla... Giydiysen iade almazlar zaten almamak için bahane arıyorlar. Kirlerini temizlemeye çalış.
Pismaniyee dedi: 1 kere sokakta giydim azcık altı kirlendi birşey olur mu? Genişletmek için tıkla... Giydiysen iade almazlar zaten almamak için bahane arıyorlar. Kirlerini temizlemeye çalış.