Trendyol'dan alınan iPhone ekran koruyucu ile birlikte iade edilir mi?

dedekorkutt

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. 1 hafta önce Trendyol üzerinden 53 bin TL'ye iPhone 15 aldım. Gerek biraz fazla ısınması gerek 60 Hz ekran olması çok tatmin etmedi verdiğim parayı hak etmediğini düşündüğüm için iade etmek istiyorum. Fakat ekran koruyucu taktırmıştım telefona. Bu şekilde iadeye göndersem iade için bir sıkıntı olur mu? Ekran koruyucuyu çıkartıp göndersem ve iade olmasa koruyucu param boşa gidecek. İade olmazsa bu şekilde kullanmaya devam ederim çünkü. Daha önce böyle bir şey yaşayan birisi veya bilgisi, bir fikri olan var mı?

Maalesef bu forumda bu telefonun o parayi etmedigini anlatmaya calisiyorum ama her seferinde linc yiyorum Fazla isinma sorunu yakinimin kullandigi 15 cihazinda da var o buyuk ihtimalle sizin cihazinizla alakali sorun degil. İade ederken not olarak bunlari yazin ve deneyin, bazen alabiliyorlar.

Ekran koruyucusunu çıkart. Öyle iade et.

Benim telefonumla alakalı spesifik bir sorun olmadığını aslında sonradan anladım fakat iade alacaklarını düşünüyorum. Trendyol satıcısından aldım telefonu. Ama oldu ki iade almadılar maalesef bir ekran koruyucu parası daha vermek zorunda kalacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…