Trendyol'dan alınan laptopa işletim sistemi kurduktan sonra iade edilebilir mi?

• Konuyu başlatan Boss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.763

Boss

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar güvenlik
Merhaba 2 gün önce Trendyol üzerinden ve Trendyol satıcısından Lenovo Ideapad 3 dizüstü bilgisayar aldım. Ürün bugün geldi kurulumunu yaptım ve fan sesi aşırı rahatsız ediyor. Malzeme kalitesi de beklediğim kadar iyi çıkmadı, ürünü iade etmek istiyorum. Çoğu kişi FreeDOS bilgisayara işletim sistemi kurulmasının iade hakkını iptal ettiğini söylüyor doğru mu? Sizce iade etsem kabul ederler mi?

Merhaba 2 gün önce Trendyol üzerinden ve Trendyol satıcısından Lenovo Ideapad 3 dizüstü bilgisayar aldım. Ürün bugün geldi kurulumunu yaptım ve fan sesi aşırı rahatsız ediyor. Malzeme kalitesi de beklediğim kadar iyi çıkmadı, ürünü iade etmek istiyorum. Çoğu kişi FreeDOS bilgisayara işletim sistemi kurulmasının iade hakkını iptal ettiğini söylüyor doğru mu? Sizce iade etsem kabul ederler mi?

İade edebilirsiniz.

Hocam Trendyol elektronik bileşenler konusunda maalesef satıcı onay vermiyorsa, 2022 kanunu öne sürüp iade olmayacağı konusunda ayak diretiyor. Kısa zamanda bir tanıdığımdan dolayı bu sorunu yaşadık anakartı iade edemedik parça ayıplı olduğu halde.

Hocam Trendyol elektronik bileşenler konusunda maalesef satıcı onay vermiyorsa, 2022 kanunu öne sürüp iade olmayacağı konusunda ayak diretiyor. Kısa zamanda bir tanıdığımdan dolayı bu sorunu yaşadık anakartı iade edemedik parça ayıplı olduğu halde.

Hangi kanunu hocam? Tüketici hakem heyetine ilettiniz mi durumu?

Satıcının direkt Trendyol olmasına güveniyorum. Ürünü beğenmedim diyerek iade edeceğim hayırlısı.

Satıcının direkt Trendyol olmasına güveniyorum. Ürünü beğenmedim diyerek iade edeceğim hayırlısı.

Trendyol olmasa bile satıcılar iade almakta zorunlu gibi bir şey her şeyi alıyorlar.

Sen kimin ne söylediğine bakmadan kanun ne söylüyorsa ona göre hareket et, 14 gün cayma hakkın var, bu kadar basit, iade edebilirsin, süreyi kısaltmak için YouTube'da Windows'u FreeDOS yapma videosundan yardım al, sonra gönder gitsin.

Ürünü sizce beğenmedim olarak mı göndermeliyim yoksa fan sesi ve malzeme kalitesinden bahsetmeli miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı