Trendyol'dan alınan laptopta ezikler var

Hocam iade nasıl oluyor? Dolandırılma gibi durum olur mu? Mesela satici ürünü başka ürünle değiştirmiş diyemez mi? Ya da ürün gelmedi diyemez mi?

Hiç yaşamadığım için bilemiyorum öyle de olmaz zaten 14 günlük yasal iade hakkınız var iade edebilirsiniz sonuçta sizlik bir durum yok tavsiyem ama şu özellikle bilgisayar gibi şeyleri internetten alırken kargoyu almadan önce incelemeniz lazım kutusu yırtık mı değil mi? Delik var mı falan anlaşılır zaten direk de tutanak tutulmalı bu tür şeyler mahkemeye kadar gider sonuçta para veriyorsun yüklü bir para kim bozuk alet alsın son yapcağınız şey bir videosunu ya da fotoğrafını çekin ürünün darbe almış kısımlarını sonra her şeyi ile birlikte verin kargoya iade edin.

Kutuya koydum. Hasarlı yerin resmi var ama belli olmuyor.

Olduğu kadar ben zaten önlem için dedim gerek de yok.
Hocam param ne zaman gelir?

İade et sıfır ürün alıyorsun sonuçta.
Satıcı ürünü değiştirebiliriz dedi. Bende vazgeçip direk iade ettim. Daha çok bilinen, tanınan satıcıdan alacağım. Şuan merak ettiğim şey şu kargoya verdim. Bu saatten sonraki süreç ne olur?

Son düzenleme:
Satici ürünü incelemeye alıp iade onayı verecek bunun için 15-25 gün süresi var galiba. Sonra para bankanıza gelecek. Taksitle aldıysanız taksit taksit iade ediyor bu arada umarım öyle değildir.

Satici ürünü incelemeye alıp iade onayı verecek bunun için 15-25 gün süresi var galiba. Sonra para bankanıza gelecek. Taksitle aldıysanız taksit taksit iade ediyor bu arada umarım öyle değildir.
15 25 gün mü? Ne yaptınız hocam ya. Arkadaşım yeni laptop aldı onla oyun oynayacaktık. Zaten temmuza girdik. Yaz tatilini ortaladık neredeyse.

15 25 gün mü? Ne yaptınız hocam ya. Arkadaşım yeni laptop aldı onla oyun oynayacaktık. Zaten temmuza girdik. Yaz tatilini ortaladık neredeyse.
Yapacak bir şey yok kardeşim. Bu en kötü senaryo. Eğer satıcı düzgün ve eli hızlı ise bu iş 1 haftada çözülür. Size gönderilen ürün ezik mi gönderildi kargoda mı hasar gördü bu bir detay bazen ya tutarsa diye bu tarz hafif kusurlu ürünleri piyasadaki en uygun fiyat olarak satıp alan kişinin kabul edip etmemesini yokluyorlar

Trendyol sitesinde 2-10 gün diyor.

Sevindim. Ben yine Trendyol da yorumlarda 20 günlerden bahsedildiğini görmüştüm. Dediğim gibi 1 hafta 10 güne çözülür umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…