vetenoa06 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Sorunum başlıkta göründüğü gibi Trendyol'dan bir masa aldım ve iade etmek istiyorum. İademi kabul ederler mi?
Sorunum başlıkta göründüğü gibi Trendyol'dan bir masa aldım ve iade etmek istiyorum. İademi kabul ederler mi?
Asa Mitaka Megapat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 541 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #2 Zorunda.
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 890 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #3 vetenoa06 dedi: Sorunum başlıkta göründüğü gibi Trendyol'dan bir masa aldım ve iade etmek istiyorum. İademi kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Iade koşullarına bakın ben kulaklık aldım ertesi günü iade edemedim teknolojik alet diye.
vetenoa06 dedi: Sorunum başlıkta göründüğü gibi Trendyol'dan bir masa aldım ve iade etmek istiyorum. İademi kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Iade koşullarına bakın ben kulaklık aldım ertesi günü iade edemedim teknolojik alet diye.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.150 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #4 14 gün geçmediyse, gönderdikleri ürüne ve varsa kutusuna hasar vermediysen kabul etmeleri gerekiyor.
Asa Mitaka Megapat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 541 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #5 MajeurDeLa dedi: Iade koşullarına bakın ben kulaklık aldım ertesi günü iade edemedim teknolojik alet diye. Genişletmek için tıkla... Onun sebebi hijyen, teknolojik aletler de iade edilir.
MajeurDeLa dedi: Iade koşullarına bakın ben kulaklık aldım ertesi günü iade edemedim teknolojik alet diye. Genişletmek için tıkla... Onun sebebi hijyen, teknolojik aletler de iade edilir.
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 890 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #6 Asa Mitaka dedi: Onun sebebi hijyen, teknolojik aletler de iade edilir. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum Trendyol desteğe gittim açıldıysa 2.el olmuştur deyip almadılar.
Asa Mitaka dedi: Onun sebebi hijyen, teknolojik aletler de iade edilir. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum Trendyol desteğe gittim açıldıysa 2.el olmuştur deyip almadılar.
vetenoa06 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #7 snageX dedi: 14 gün geçmediyse, gönderdikleri ürüne ve varsa kutusuna hasar vermediysen kabul etmeleri gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kutusuna hasar vermedim,açtım sadece geri paketleyebilirim.
snageX dedi: 14 gün geçmediyse, gönderdikleri ürüne ve varsa kutusuna hasar vermediysen kabul etmeleri gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kutusuna hasar vermedim,açtım sadece geri paketleyebilirim.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.150 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #8 vetenoa06 dedi: Kutusuna hasar vermedim,açtım sadece geri paketleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmayacaktır, kabul ederler.
vetenoa06 dedi: Kutusuna hasar vermedim,açtım sadece geri paketleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmayacaktır, kabul ederler.