Trendyol'dan alınan mouse pad koku yapar mı?

bakober

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce AliExpress'ten 40liraya indirimli bir şekilde mouse pad almıştım dokusu çok güzeldi fakat kokusu ev halkini rahatsız ettiği için atmistik. PORGE Gamer Mouse Pad 90x40 Xxl Mouse Pad Büyük Ofis Oyuncu Mousepad Japon Anime Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu linkteki mouse pad acaba böyle bir koku oluşturur mu?

Hocam kauçuk tabanı var gördüğüm kadarıyla koku yapabilir bende AliExpress'den aldım size de oradan almanızı öneririm bu ürünleri de zaten aliden alıp getirtmişler.

Hocam kauçuk tabanı var gördüğüm kadarıyla koku yapabilir bende AliExpress'den aldım size de oradan almanızı öneririm bu ürünleri de zaten aliden alıp getirtmişler.
Fakat kokusu çok sorun oluyor işte. Nereden bulabilirim kokusuz olanını?

Dediğiniz plastik kokusu da sanırım, yapacağını sanmıyorum bu ürünün.
Evet plastik kokusu o alt tabandan geliyordu önceki mousepadimde. Birde mediamarktdan aldığım çok küçücük rampage mousepad var ama o koku yapmiyor şuan onu kullaniyorum xl almak istediğimden sordum.

Fakat kokusu çok sorun oluyor işte. Nereden bulabilirim kokusuz olanını?

Evet plastik kokusu o alt tabandan geliyordu önceki mousepadimde. Birde mediamarktdan aldığım çok küçücük rampage mousepad var ama o koku yapmiyor şuan onu kullaniyorum xl almak istediğimden sordum.
Diğer aldığınız mouse pad büyük ihtimalle çok dandik bir üründü. Yoksa plastik kokusu yapması da normal değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı