1xandaro Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 24 Eylül 2023 #1 Aşağıdaki ürünü almıştım. 2 kez zor 5000 mAh telefonu sıfırdan şarj ediyor. Ürünü birkaç kez şarj edip kullandım. İade alırlar mı? İade alırlarsa Deji powerbank almak alacağım. İntouch 20.000 Mah Prime Dijital Göstergeli Dahili Çoklu Kablolu Powerbank,siyah - Fiyatı, Yorumları İntouch 20.000 Mah Prime Dijital Göstergeli Dahili Çoklu Kablolu Powerbank,siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Aşağıdaki ürünü almıştım. 2 kez zor 5000 mAh telefonu sıfırdan şarj ediyor. Ürünü birkaç kez şarj edip kullandım. İade alırlar mı? İade alırlarsa Deji powerbank almak alacağım. İntouch 20.000 Mah Prime Dijital Göstergeli Dahili Çoklu Kablolu Powerbank,siyah - Fiyatı, Yorumları İntouch 20.000 Mah Prime Dijital Göstergeli Dahili Çoklu Kablolu Powerbank,siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 24 Eylül 2023 #2 İade süresi geçmediyse edebilirsiniz. Bir daha böyle bilinmeyen markalardan powerbank almayın. Anker'i öneririm.
İade süresi geçmediyse edebilirsiniz. Bir daha böyle bilinmeyen markalardan powerbank almayın. Anker'i öneririm.
1xandaro Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 24 Eylül 2023 #3 karul dedi: İade süresi geçmediyse edebilirsiniz. Bir daha böyle bilinmeyen markalardan powerbank almayın. Anker'i öneririm. Genişletmek için tıkla... Salı veya çarşamba günü bitiyor. Ürünün kendi küçük kutusunu var. Ayrı olarak onu başka bir kutuya mı paketleyecegim? Malzeme yok bende.
karul dedi: İade süresi geçmediyse edebilirsiniz. Bir daha böyle bilinmeyen markalardan powerbank almayın. Anker'i öneririm. Genişletmek için tıkla... Salı veya çarşamba günü bitiyor. Ürünün kendi küçük kutusunu var. Ayrı olarak onu başka bir kutuya mı paketleyecegim? Malzeme yok bende.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 24 Eylül 2023 #4 1xandaro dedi: Salı veya çarşamba günü bitiyor. Ürünün kendi küçük kutusunu var. Ayrı olarak onu başka bir kutuya mı paketleyecegim? Malzeme yok bende. Genişletmek için tıkla... Kargo'dan ne çıktıysa hepsini aynı şekilde koymanız gerekiyor. Kendi kutusu yoksa iade almayabilirler.
1xandaro dedi: Salı veya çarşamba günü bitiyor. Ürünün kendi küçük kutusunu var. Ayrı olarak onu başka bir kutuya mı paketleyecegim? Malzeme yok bende. Genişletmek için tıkla... Kargo'dan ne çıktıysa hepsini aynı şekilde koymanız gerekiyor. Kendi kutusu yoksa iade almayabilirler.
1xandaro Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 24 Eylül 2023 #5 karul dedi: Kargo'dan ne çıktıysa hepsini aynı şekilde koymanız gerekiyor. Kendi kutusu yoksa iade almayabilirler. Genişletmek için tıkla... Başka bir kutu daha vardi sanirim. Abim onu atmış.
karul dedi: Kargo'dan ne çıktıysa hepsini aynı şekilde koymanız gerekiyor. Kendi kutusu yoksa iade almayabilirler. Genişletmek için tıkla... Başka bir kutu daha vardi sanirim. Abim onu atmış.