Trendyol'dan alınan PS5'in üstündeki ve kutudaki seri no farklı

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar Trendyol'dan PS5 aldım. Cihaz görünüş itibarıyla tertemiz ve sıfır ama seri no kontrolü yaptığımda cihaz ve kutu üzerindeki seri no farklı. Çizik vs. yok ama YouTube'da biri videoda bunun tamir görmüş cihaz olabileceğini söylüyordu. Sizce ne yapmalıyım? İthalatçı garantili bu cihaz, ileride sorun çıkarırsa elimde kalır diye stresteyim şu an. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

İade edip sahibinden gibi sitelerden daha ucuza ve bakarak alabilirsiniz.

Kutusu değiştirilmiş bir cihazdır muhtemelen. Tamir görmüş cihazlarda sıfır kasa takıp hiçbir şey olmamış, sıfır gibi satıyordu bir ara Kadıköy'de konsolcular. Aklınızda soru işareti varsa iade edin.

Tamir olmuş cihazdan ziyade ithalatçı garanti olsun diye kutuları açıp test ediyor çalışıp çalışmadığını. Kutuları karıştırmış olabilir. İçine sinmediyse iade et.

Ben olsam kesinlikle kabul etmeyip iade ederdim. PS5 Kasım 2020’de çıktı. 3 yıl kullanılıp sıfır gibi temizlenip kutuya konmadığını nereden bileceksin?

Ben olsam kesinlikle kabul etmeyip iade ederdim. PS5 Kasım 2020’de çıktı. 3 yıl kullanılıp sıfır gibi temizlenip kutuya konmadığını nereden bileceksin?
O kadar arada kaldım ki anlatamam. Kapakları çıkardım tamir izi göremedim. Sürekli iade geldiği için kutu değişikliği olabileceğini düşündüm ama hala aklımda tilkiler yok değil.

Tamir olmuş cihazdan ziyade ithalatçı garanti olsun diye kutuları açıp test ediyor çalışıp çalışmadığını. Kutuları karıştırmış olabilir. İçine sinmediyse iade et.
İnşallah öyledir ama iade etmekte istemiyorum bilemedim.

Vida izi göremedim o kadar da yapabilirler mi? Ayrıca ürün şırnaktan kargolanmıştı.

edicem ama satıcıyı zarara sokmakta istemem. Anlayan biride yok ki çevremde.

Son düzenleme:
Seri no mysony cihaz kaydetmede gir bak bi Trendyol Hepsiburada o kadar çok iade oluyor ki bugün forumda da gördüm adam ürünü almış sonra vazgeçmiş geri iade etmiş kutusunu düzgün açmadıysa değişmiş olabilir sonuçta sende iade etsen bu ürünü bu ürünler başka birine satılacak

Satıcıyımı düşünüyorsunuz cidden ben Trendyol satıcısının yanında çalışıyorum bu vicdanınızı bırakın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…