Çözüldü Trendyol'dan alınan RAM nasıl iade edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hockenheim

Hectopat
Arkadaşlar hiçbir ürün iade etmedim. Bu ilk olacak daha bugün geldi denedim uymadı bilgisayara. Üstüne aktif kullandığım RAM de bozuldu. Bu ürünü iade etmek istiyorum. Bana adımları tek tek yazabilir misiniz? Gönderim ücretini ben mi ödüyorum? Notu nereye koyacağım? Kargolar Ken gideceği yeri üstüne yazmam gerek mi yoksa gideceği yeri söylemem yeter mi? Hangi kargo firmasına gitmem gerek? Gönderim ücreti nedir? Nota ne yazayım? Bir de bu paketleme yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol'dan iade talebi oluşturduktan sonra yönergeleri izlerseniz işiniz daha kolay olacaktır.

Uygulama üzerinden iade talebi oluşturacaksınız. Oluşturduğunuz kod ile size ürünü X kargo firmasına teslim etmeniz gerektiği belirtilecek. Ürünü paketine koyup kod ile birlikte kargoya gidip ürünü teslim eder ve kodu söylerseniz herhangi bir ek ücret ödemeden ürününüzü iade edersiniz.​

İdade talebi oluşturup kargo ya verip bellli bir süreçten sonra bakiye gelir tekrar.

Siparişlerim kısmından iade talebi oluşturun, size verilen iade koduyla sitenin belirttiği kargo şubesine gidin ve ürünü kodu belirterek teslim edin.

Taitl günleri hariç. 5 diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM sisteminize nasıl uymadı, neden iade ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…