Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi fortrek satıcısından Redragon K617 aldım ve bana gönderdiği ise Saywin KB610 markalı bir klavye. Kutusu da yırtık gelmişti iade kodu oluşturdum yarın kargoya vereceğim. Bu ürün iade edilmezse ne yapacağım?
Başlıkta da gördüğünüz gibi fortrek satıcısından Redragon K617 aldım ve bana gönderdiği ise Saywin KB610 markalı bir klavye. Kutusu da yırtık gelmişti iade kodu oluşturdum yarın kargoya vereceğim. Bu ürün iade edilmezse ne yapacağım?
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.010 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer İstanbul 15 Temmuz 2025 #2 Sana ulaşan ürün yanlış ürün sonuçta. İade edilir.
Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #3 roxy1881 dedi: Sana ulaşan ürün yanlış ürün sonuçta. İade edilir. Genişletmek için tıkla... Burda iadesi reddedilmiş o yüzden forum açtım belki bilen olur diye.
roxy1881 dedi: Sana ulaşan ürün yanlış ürün sonuçta. İade edilir. Genişletmek için tıkla... Burda iadesi reddedilmiş o yüzden forum açtım belki bilen olur diye.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #4 Woztox dedi: Burda iadesi reddedilmiş o yüzden forum açtım belki bilen olur diye. Genişletmek için tıkla... Şikayetvar da her şey ile alakalı şikayet var. Çok takılmayın o siteye.
Woztox dedi: Burda iadesi reddedilmiş o yüzden forum açtım belki bilen olur diye. Genişletmek için tıkla... Şikayetvar da her şey ile alakalı şikayet var. Çok takılmayın o siteye.