Trendyol'dan alınan tablet iade edilmiyor

UnDo7

Centipat
Daha fazla  
1 hafta 10 gün önce Trendyol'dan tablet aldım ve şu an da ürünü almaktan vazgeçtiğim için iade etmek istedim. Fakat satıcı tarafından "yeniden satışa uygun olmaması"ndan dolayı iade talebi reddedildi. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum almaktan vazgeçtim çünkü. Cayma hakkımı kullanamaz mıyım? ChatGPT'ye sorduğumda "6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun ve mesafeli satış sözleşmeleri yönetmeliği'ne göre, 14 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden cayma hakkımı kullanmak istiyorum. Ürünün paketinin açılmış olması, bu hakkımı ortadan kaldırmaz." dedi. Artık iade edemez miyim?

Tabletteki her şeyi kutusu dahil tamsa iade edilebilir.

Site yapmış olduğunuz iade talep görüşmelerinin tarih ve saatleri ürünün belgeleri ile birlikte bulunduğunuz ilin tüketici il hakem heyeti başkanlığına dilekçe ile başvuru yapın

Tabletteki her şeyi kutusu dahil tamsa iade edilebilir.

Evet tam hatta geldiği gibi paketledim. Bir şey merak ediyorum tablette Google hesabımı girdiğim için kabul etmeme gibi durumları var mı? Denemek amaçlı kullanmıştım da.

Chatgpt doğru söylemiş, ambalajı yırtmanız iadeye engel değil.

Trendyol ile görüş satıcı ile değil.

Evet tam hatta geldiği gibi paketledim. Bir şey merak ediyorum tablette Google hesabımı girdiğim için kabul etmeme gibi durumları var mı? Denemek amaçlı kullanmıştım da.

O bir bahane olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…