catlover60 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Trendyol'dan ucuz klavye aldım, YT hep görüyorum klavyeyi alıp içine peçete koyuyolar. Bu taktik Trendyol ucuz klavyede işe yarar mı?
Trendyol'dan ucuz klavye aldım, YT hep görüyorum klavyeyi alıp içine peçete koyuyolar. Bu taktik Trendyol ucuz klavyede işe yarar mı?
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.888 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #2 catlover60 dedi: Trendyol'dan ucuz klavye aldım, YT hep görüyorum klavyeyi alıp içine peçete koyuyolar. Bu taktik Trendyol ucuz klavyede işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Klavye mekanik mi ?
catlover60 dedi: Trendyol'dan ucuz klavye aldım, YT hep görüyorum klavyeyi alıp içine peçete koyuyolar. Bu taktik Trendyol ucuz klavyede işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Klavye mekanik mi ?
bruhdo Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 catlover60 dedi: Trendyol'dan ucuz klavye aldım, YT hep görüyorum klavyeyi alıp içine peçete koyuyolar. Bu taktik Trendyol ucuz klavyede işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... klavye türü ?
catlover60 dedi: Trendyol'dan ucuz klavye aldım, YT hep görüyorum klavyeyi alıp içine peçete koyuyolar. Bu taktik Trendyol ucuz klavyede işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... klavye türü ?
RTX 4060 Tİ 16 GB Decapat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 356 Yer Albuquerque, New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #4 Büyük ihtimal mekanik hissiyatlı diye satıyorlardır
catlover60 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #5 N1cht dedi: Klavye mekanik mi ? Genişletmek için tıkla... mekanik yazıyor bruhdo dedi: Klavye türü? Genişletmek için tıkla... Gaming RTX 4060 Tİ 16 GB dedi: Büyük ihtimal mekanik hissiyatlı diye satıyorlardır Genişletmek için tıkla... Ben tıklama sesi nasıl değişir diye soruyorum N1cht dedi: Klavye mekanik mi? Genişletmek için tıkla... Tıklama sesi nasıl değişir diye sordum
N1cht dedi: Klavye mekanik mi ? Genişletmek için tıkla... mekanik yazıyor bruhdo dedi: Klavye türü? Genişletmek için tıkla... Gaming RTX 4060 Tİ 16 GB dedi: Büyük ihtimal mekanik hissiyatlı diye satıyorlardır Genişletmek için tıkla... Ben tıklama sesi nasıl değişir diye soruyorum N1cht dedi: Klavye mekanik mi? Genişletmek için tıkla... Tıklama sesi nasıl değişir diye sordum
bruhdo Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #6 catlover60 dedi: mekanik yazıyor Gaming Ben tıklama sesi nasıl değişir diye soruyorum Tıklama sesi nasıl değişir diye sordum Genişletmek için tıkla... tıklama sesinin değişmesi çok zor birşey modelden modele değişir klavye markası/modeli?
catlover60 dedi: mekanik yazıyor Gaming Ben tıklama sesi nasıl değişir diye soruyorum Tıklama sesi nasıl değişir diye sordum Genişletmek için tıkla... tıklama sesinin değişmesi çok zor birşey modelden modele değişir klavye markası/modeli?
catlover60 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #7 bruhdo dedi: Tıklama sesinin değişmesi çok zor bir şey modelden modele değişir klavye markası/modeli? Genişletmek için tıkla... Concord C-59
bruhdo dedi: Tıklama sesinin değişmesi çok zor bir şey modelden modele değişir klavye markası/modeli? Genişletmek için tıkla... Concord C-59
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.888 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #8 bruhdo dedi: tıklama sesinin değişmesi çok zor birşey modelden modele değişir klavye markası/modeli? Genişletmek için tıkla... Modelle alakası yok. Hangi switch türünü kullanıyor klavye ona bakmak gerekiyor. catlover60 dedi: Concord C-59 Genişletmek için tıkla... Klavye mekanik değil hocam. Maalesef o sesler sizin klavyenizden gelmez.
bruhdo dedi: tıklama sesinin değişmesi çok zor birşey modelden modele değişir klavye markası/modeli? Genişletmek için tıkla... Modelle alakası yok. Hangi switch türünü kullanıyor klavye ona bakmak gerekiyor. catlover60 dedi: Concord C-59 Genişletmek için tıkla... Klavye mekanik değil hocam. Maalesef o sesler sizin klavyenizden gelmez.
catlover60 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #9 N1cht dedi: Modelle alakası yok. Hangi switch türünü kullanıyor klavye ona bakmak gerekiyor. Klavye mekanik değil hocam. Maalesef o sesler sizin klavyenizden gelmez. Genişletmek için tıkla... Switch yok. YT de Switch'in altına peçete koyuyolar sesi değişiyor. Switch yok dediğim içinde bildiğin laptop gibi plastik var.
N1cht dedi: Modelle alakası yok. Hangi switch türünü kullanıyor klavye ona bakmak gerekiyor. Klavye mekanik değil hocam. Maalesef o sesler sizin klavyenizden gelmez. Genişletmek için tıkla... Switch yok. YT de Switch'in altına peçete koyuyolar sesi değişiyor. Switch yok dediğim içinde bildiğin laptop gibi plastik var.
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.086 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #10 catlover60 dedi: Concord C-59 Genişletmek için tıkla... Klavyeniz mekanik değil. Dediğiniz yalıtım ve elektrik bandı sadece mekanik klavyelerde işe yarıyor.
catlover60 dedi: Concord C-59 Genişletmek için tıkla... Klavyeniz mekanik değil. Dediğiniz yalıtım ve elektrik bandı sadece mekanik klavyelerde işe yarıyor.