N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.889 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #11 catlover60 dedi: Switch yok. YT de Switch'in altına peçete koyuyolar sesi değişiyor. Switch yok dediğim içinde bildiğin laptop gibi plastik var. Genişletmek için tıkla... Evet membran klavyeye onu yapmak hiçbir şey değiştirmez.
catlover60 dedi: Switch yok. YT de Switch'in altına peçete koyuyolar sesi değişiyor. Switch yok dediğim içinde bildiğin laptop gibi plastik var. Genişletmek için tıkla... Evet membran klavyeye onu yapmak hiçbir şey değiştirmez.
bruhdo Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #12 catlover60 dedi: mekanik yazıyor Gaming Ben tıklama sesi nasıl değişir diye soruyorum Tıklama sesi nasıl değişir diye sordum Genişletmek için tıkla... hocam ürün özelliklerinde hiç mekanik yazmıyor? catlover60 dedi: Trendyol'dan ucuz klavye aldım, YT hep görüyorum klavyeyi alıp içine peçete koyuyolar. Bu taktik Trendyol ucuz klavyede işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... hocam dediğiniz youtube videosunun linkini atarmısınız orda nasıl olduğunu anlarım.
catlover60 dedi: mekanik yazıyor Gaming Ben tıklama sesi nasıl değişir diye soruyorum Tıklama sesi nasıl değişir diye sordum Genişletmek için tıkla... hocam ürün özelliklerinde hiç mekanik yazmıyor? catlover60 dedi: Trendyol'dan ucuz klavye aldım, YT hep görüyorum klavyeyi alıp içine peçete koyuyolar. Bu taktik Trendyol ucuz klavyede işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... hocam dediğiniz youtube videosunun linkini atarmısınız orda nasıl olduğunu anlarım.
catlover60 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #13 bruhdo dedi: hocam ürün özelliklerinde hiç mekanik yazmıyor? hocam dediğiniz youtube videosunun linkini atarmısınız orda nasıl olduğunu anlarım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bruhdo dedi: hocam ürün özelliklerinde hiç mekanik yazmıyor? hocam dediğiniz youtube videosunun linkini atarmısınız orda nasıl olduğunu anlarım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.889 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #14 catlover60 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yalıtım yapıyor hocam kısacası. Sizin membran klavyeye yalıtım yapmanız bir şey değiştirmez zaten söküp takarken de zorlanacaksınız. Değmez kısacası.
catlover60 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yalıtım yapıyor hocam kısacası. Sizin membran klavyeye yalıtım yapmanız bir şey değiştirmez zaten söküp takarken de zorlanacaksınız. Değmez kısacası.
bruhdo Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #15 catlover60 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... videodaki klavye mekanik ve mini bir klavye biraz fark var sanmıyorum olacağını olmazda zaten
catlover60 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... videodaki klavye mekanik ve mini bir klavye biraz fark var sanmıyorum olacağını olmazda zaten
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.086 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #16 bruhdo dedi: mini bir klavye biraz fark var Genişletmek için tıkla... Klavyeyi modlarken boyut fark etmiyor.
bruhdo dedi: mini bir klavye biraz fark var Genişletmek için tıkla... Klavyeyi modlarken boyut fark etmiyor.
catlover60 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #17 Eswaii dedi: Klavyeyi modlarken boyut fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... benim klayve modlanırmı?
Eswaii dedi: Klavyeyi modlarken boyut fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... benim klayve modlanırmı?
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.889 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #18 catlover60 dedi: benim klayve modlanırmı? Genişletmek için tıkla... Modlanmaz.
bruhdo Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #19 catlover60 dedi: benim klayve modlanırmı? Genişletmek için tıkla... modlanmaz. modlansa bile zordur bu modele göre
catlover60 dedi: benim klayve modlanırmı? Genişletmek için tıkla... modlanmaz. modlansa bile zordur bu modele göre
catlover60 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #20 Teşekkürler arkadaşlar sağ olun