B Burakus1225 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 12 21 Aralık 2023 #1 Ben yaklaşık 4 gün önce Trendyol'dan üye olmadan Wi-Fi sinyal güçlendirici satın aldım ürün elime geldi fakat ürün bulunduğum yerde işe yaramıyor iade etmek istiyorum ama üyesiz sipariş ettiğim için iade edemiyorum. Nasıl iade edebilirim?
Ben yaklaşık 4 gün önce Trendyol'dan üye olmadan Wi-Fi sinyal güçlendirici satın aldım ürün elime geldi fakat ürün bulunduğum yerde işe yaramıyor iade etmek istiyorum ama üyesiz sipariş ettiğim için iade edemiyorum. Nasıl iade edebilirim?
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 21 Aralık 2023 #2 Canlı Destek - Satıcı Bilgi Merkezi Trendyol Satıcı Panelinde Trendyol Asistan kanalı üzerinden tüm konu başlıklarında chat yöntemiyle canlı destek alabilirsiniz. akademi.trendyol.com Bu menüyü takip et. Üye olarak değil sipariş numarası üzerinden devam et.
Canlı Destek - Satıcı Bilgi Merkezi Trendyol Satıcı Panelinde Trendyol Asistan kanalı üzerinden tüm konu başlıklarında chat yöntemiyle canlı destek alabilirsiniz. akademi.trendyol.com Bu menüyü takip et. Üye olarak değil sipariş numarası üzerinden devam et.