lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.679 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #1 Hocam 9 Nisanda aldım cumartesi hazırlanıyora geldi. Bugün kargoya verilir mi?
I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 15 Nisan 2024 #2 Bu satıcıdan satıcıya stok durumuna göre değişir hocam. En sağlıklı cevabı satıcıya sor kısmından satıcı kişiye sorarak cevap alabilirsiniz.
Bu satıcıdan satıcıya stok durumuna göre değişir hocam. En sağlıklı cevabı satıcıya sor kısmından satıcı kişiye sorarak cevap alabilirsiniz.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.679 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #3 iCharmeleon dedi: Bu satıcıdan satıcıya stok durumuna göre değişir hocam. En sağlıklı cevabı satıcıya sor kısmından satıcı kişiye sorarak cevap alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2024
iCharmeleon dedi: Bu satıcıdan satıcıya stok durumuna göre değişir hocam. En sağlıklı cevabı satıcıya sor kısmından satıcı kişiye sorarak cevap alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.174 Çözümler 20 15 Nisan 2024 #4 Araya bayram tatili girdi, yoğunluk var. Bu gün bilemedin yarın kargoya verilir.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.679 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #5 Golden.Nyks dedi: Araya bayram tatili girdi, yoğunluk var. Bu gün bilemedin yarın kargoya verilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Golden.Nyks dedi: Araya bayram tatili girdi, yoğunluk var. Bu gün bilemedin yarın kargoya verilir. Genişletmek için tıkla... Hocam arada kaynamış olabilir mi mousepad aldım da. İptal edip tekrar sipariş etsem olur mu? Son düzenleme: 15 Nisan 2024
Golden.Nyks dedi: Araya bayram tatili girdi, yoğunluk var. Bu gün bilemedin yarın kargoya verilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Golden.Nyks dedi: Araya bayram tatili girdi, yoğunluk var. Bu gün bilemedin yarın kargoya verilir. Genişletmek için tıkla... Hocam arada kaynamış olabilir mi mousepad aldım da. İptal edip tekrar sipariş etsem olur mu?
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.174 Çözümler 20 15 Nisan 2024 #6 lusie dedi: Tamamdır hocam. Hocam arada kaynamış olabilir mi mouse pad aldım da. İptal edip tekrar sipariş etsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Gerek yok, siparişler elektronik ortamda bulunuyor zaten.
lusie dedi: Tamamdır hocam. Hocam arada kaynamış olabilir mi mouse pad aldım da. İptal edip tekrar sipariş etsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Gerek yok, siparişler elektronik ortamda bulunuyor zaten.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.679 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #7 Golden.Nyks dedi: Gerek yok, siparişler elektronik ortamda bulunuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Golden.Nyks dedi: Araya bayram tatili girdi, yoğunluk var. Bu gün bilemedin yarın kargoya verilir. Genişletmek için tıkla... Hocam kargoya verilmiş teşekkür ederim. Son düzenleme: 15 Nisan 2024
Golden.Nyks dedi: Gerek yok, siparişler elektronik ortamda bulunuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Golden.Nyks dedi: Araya bayram tatili girdi, yoğunluk var. Bu gün bilemedin yarın kargoya verilir. Genişletmek için tıkla... Hocam kargoya verilmiş teşekkür ederim.