Wiexor Centipat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 107 17 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Trendyol'dan aldığım 50 TL'lik bir üründe kart bilgilerimi girdikten sonra 3D Secure olmadan hemen siparişinizin onaylandığını söyledi. Bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2022
Arkadaşlar Trendyol'dan aldığım 50 TL'lik bir üründe kart bilgilerimi girdikten sonra 3D Secure olmadan hemen siparişinizin onaylandığını söyledi. Bir sorun olur mu?
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 17 Temmuz 2022 #2 Yok olmaz. Eğer dikkatli bakarsanız ödeme kısmında 3D Secure yazılı bir kutucuk var kutucuğu tiklerseniz 3D Secure ile ödeme yapıyorsunuz. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (3).png 4,5 KB · Görüntüleme: 57
Yok olmaz. Eğer dikkatli bakarsanız ödeme kısmında 3D Secure yazılı bir kutucuk var kutucuğu tiklerseniz 3D Secure ile ödeme yapıyorsunuz.
Quadrionss Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 739 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #3 Olmaz.
teknolojici123 Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 180 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik tasarım 17 Temmuz 2022 #4 Olmaz.
Wiexor Centipat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 107 17 Temmuz 2022 #5 Mondai dedi: Yok olmaz. Eğer dikkatli bakarsanız ödeme kısmında 3D Secure yazılı bir kutucuk var kutucuğu tiklerseniz 3D Secure ile ödeme yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir ikon görmedim hatta 2500'lük bir alışveriş yaparken de herhangi bir tuşa basmadım 3D otomatik oldu.
Mondai dedi: Yok olmaz. Eğer dikkatli bakarsanız ödeme kısmında 3D Secure yazılı bir kutucuk var kutucuğu tiklerseniz 3D Secure ile ödeme yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir ikon görmedim hatta 2500'lük bir alışveriş yaparken de herhangi bir tuşa basmadım 3D otomatik oldu.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #6 Kartlara göre değişebiliyor misal ben onu işaretlemesem alışveriş yapmama izin vermiyor.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.445 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #7 Format at knk dedi: Kartlara göre değişebiliyor misal ben onu işaretlemesem alışveriş yapmama izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Sizin sanırım güvenli alışveriş hizmetiniz açık bende açmayı düşünüyorum. Quadrionss dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki ya aldığı ürünle alakalı bir sorun çıkar mı mesela 3D Secure'yi aktifleştirmediniz şunu şunu söyleyin gibi şeyler istermi bizden?
Format at knk dedi: Kartlara göre değişebiliyor misal ben onu işaretlemesem alışveriş yapmama izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Sizin sanırım güvenli alışveriş hizmetiniz açık bende açmayı düşünüyorum. Quadrionss dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki ya aldığı ürünle alakalı bir sorun çıkar mı mesela 3D Secure'yi aktifleştirmediniz şunu şunu söyleyin gibi şeyler istermi bizden?
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 17 Temmuz 2022 #8 Wiexor dedi: Ben öyle bir ikon görmedim hatta 2500'lük bir alışveriş yaparken de herhangi bir tuşa basmadım 3D otomatik oldu. Genişletmek için tıkla... Kartınızda açıksa otomatik geliyor açık değilse atıığım görseldeki gibi seçenek sunuyor. Tabii 3D Secure olmasa da alışveriş yaparsınız sıkıntı yok.
Wiexor dedi: Ben öyle bir ikon görmedim hatta 2500'lük bir alışveriş yaparken de herhangi bir tuşa basmadım 3D otomatik oldu. Genişletmek için tıkla... Kartınızda açıksa otomatik geliyor açık değilse atıığım görseldeki gibi seçenek sunuyor. Tabii 3D Secure olmasa da alışveriş yaparsınız sıkıntı yok.
İzmirli Gurme Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #9 Bazı sitelerde 3D Secure kullanılırken bazı sitelerde 3D Secure kullanılmıyor. Misal Amazon'da da 3D Secure yok.
Bazı sitelerde 3D Secure kullanılırken bazı sitelerde 3D Secure kullanılmıyor. Misal Amazon'da da 3D Secure yok.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.445 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #10 İzmirli Gurme dedi: Bazı sitelerde 3D Secure kullanılırken bazı sitelerde 3D Secure kullanılmıyor. Misal Amazon'da da 3D Secure yok. Genişletmek için tıkla... Amazon'da olsa da olur olmasa da olur.
İzmirli Gurme dedi: Bazı sitelerde 3D Secure kullanılırken bazı sitelerde 3D Secure kullanılmıyor. Misal Amazon'da da 3D Secure yok. Genişletmek için tıkla... Amazon'da olsa da olur olmasa da olur.