Trendyol'dan alınan ürünün kutusu atılınca iade edilir mi?

bayram.celik1

Picopat
Trendyol'dan kolye aldım. Kutusunu attım ve çok beğenmedim takmıyorum zaten hiç. İade etmeye karar verdim ama kutusu yok direkt kargo firmasına götürsem olur mu?

Hocam kutu basit bir şey ise satıcıya bağlı olarak geri alabilirler onun dışında sanmıyorum. Başına bir şey gelmesin ayağına koydukları basit bir kutuysa bence iade edersin istersen satıcıya bir sor.

Hocam kutu basit bir şey ise satıcıya bağlı olarak geri alabilirler onun dışında sanmıyorum. Başına bir şey gelmesin ayağına koydukları basit bir kutuysa bence iade edersin istersen satıcıya bir sor.
Hocam satıcı da ürün de çıkmıyor. Trendyolda da sorun yok. Neden olur? Beklenmeyen bir hata oluştu diyor sadece o ürün için. Başka ürünlerde çıkıyor. Satıştan mı kaldırıldı acaba?

Satıştan kaldırılma ihtimali düşünülebilir hocam. Satıcıyı söylersen ben de bakarım istersen.

Satıştan kaldırılma ihtimali düşünülebilir hocam. Satıcıyı söylersen ben de bakarım istersen.
Hocam satıcı da aynı hatayı veriyor. Satıcı hesabı mı kapattı acaba?
DarkBoss Türkiye satıcının adı.

Hocam satıcı da aynı hatayı veriyor. Satıcı hesabı mı kapattı acaba?
Çok büyük ihtimalle satıcı, hesabını kapatmıştır. Trendyol destek ile görüşüp net bilgi alabilirsiniz. İade etmek istediğinizi de kendilerine belirtin. Bir çözüm yolu sunabilirler belki.

Hocam ben de bulamadım birkaç hesap var aslında parfüm falan satıyorlar instagram'da ama sizin ulaşabileceğiniz türden bulamadım. Siparişlerim bölümünde detaylar kısmında satıcının ismine tıkladığınızda hata alıyorsanız anca destek çözebilir bu işi.

Evet hata alıyorum maalesef. Yarın desteği arayayım yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…